Treba mi drugo misljenje - bivsa devojka mog decka.

• Začetnik teme Začetnik teme Nika!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uzas.. Moj decko je imao jednu zelju a to je Da bude sa mamom i cerkom.. Isto sam se osecala kao ti... I dan danas ih rado gleda i komentarise matore koke kako izgledaju... Mene to uzasava iskreno, sta se desava sa ljudima :what:
Jel to postaje normalno ili ja nisam normalna :confused:
onda mu ispričaj ovo :)
sedi mladić u kafiću sam a za susednim stolom gospođa od nekih 40 i nešto. odmeri je on...prilično dobra za svoje godine. posle par pića gospođa prelazi za njegov sto i kreće razgovor...prvo uopšteno pa stižu i do vrućih tema. pita ga u jednom trenutku ona da li je maštao o sexu sa majkom i ćerkom. on se malo nećkap pa priznao da jeste.
-E danas ti je srećan dan...ideš kod mene u stan
Stignu oni...ona otvara vrata, uvodi ga usobu pa poviče
- Mama, kaži dragička.

Mene vise zanima na koju foru je ta sa samo 30 godina uspela da bude neko mudo u vladi.

Dobro pitanje :think: Mislim,uspela je to ona ex modelsica Adzemovic kako se bese zove.Ali ona ima atribute (znate o cemu govorim) a kod ove o kojoj je tema smo ustanovili da je gabor.Tako da,zenski gabor sa 30 i nekom u vladi RS zvuci kao naucna fantastika.

Uzas.. Moj decko je imao jednu zelju a to je Da bude sa mamom i cerkom.. Isto sam se osecala kao ti... I dan danas ih rado gleda i komentarise matore koke kako izgledaju... Mene to uzasava iskreno, sta se desava sa ljudima :what:
Jel to postaje normalno ili ja nisam normalna :confused:

Ne brini!Decko ti je sasvim normalan,zdrav,prosecan,seksualno ispravan muskarac. :flert:

sedi mladić u kafiću sam a za susednim stolom gospođa od nekih 40 i nešto. odmeri je on...prilično dobra za svoje godine. posle par pića gospođa prelazi za njegov sto i kreće razgovor...prvo uopšteno pa stižu i do vrućih tema. pita ga u jednom trenutku ona da li je maštao o sexu sa majkom i ćerkom. on se malo nećkap pa priznao da jeste.
- Mama, kaži dragička.
:hahaha:

- Mama, kaži dragička.

Hahahaha :D
Moram ovo da mu ispricam :D

Zdravo drustvo.
Treba mi iskreno i nepristrasno misljenje o mom trenutnom "problemu", jer ja sama ne uspevam da budem nepristrasna. U vezi sam 3 godine, ja imam 24. Sa deckom sam jako bliska, prosli smo sito i reseto zajedno, moju bolest, njegovu, imali uspona/padova i sve izdrzali. Znam sve o njemu, obozava me i tu se prostiru planovi za buducnost. Medjutim, sinoc smo nekako potegli pricu o bivsim vezama, mislila sam da znam za sve njegove bivse (i nikada nisam imala problem sa njima, bivse=proslost), i iznenadila sam se saznanjem da mi je precutao jednu svoju vezu. Ok, nije problem, pocnemo pricu o toj devojci, i koliko god da sam trezvena licnost sa obe noge na zemlji, taj razgovor me je jako pogodio. U pitanju je deset godina starija zena, sa kojom je bio (on imao 22, ona 32). Ne mogu sebi da objasnim zasto, ali me je to totalno porazilo, i od sinoc ne mogu da se smirim. Iako nisam htela, nisam mogla nocas da se smirim, a da ne iscackam nesto o njoj, nadjem njene fotografije i tek onda mi padne mrak na oci. Zena izgleda kao moja majka, bukvalno, mnogo starije nego sto bi tih 10 godina razlike pretpostavljalo. A on kao klinac. Kao sto sam rekla, nemam problem sa njegovim bivsim devojkama, bilo je tu cak i natprosecnih lepotica i nikada nisam osetila mrvu ljubomore ili zavisti prema njima. Ali, ova mi ne izbija iz glave. Prema decku kog zaista obozavam sam u momentu osetila takvo gadjenje, da od sinoc ne mogu da ga pogledam, a kamoli dodirnem. Nisam mu to rekla, jer ko sam ja da mu sudim o njegovoj proslosti, samo sam se distancirala. Trenutno mi se na sam pomen vodjenja ljubavi sa njim, dize kosa na glavi.
Ajde da je barem negovana, da lici na zensko, pa da mi i ne bude zao. Iako znam koliko je ruzno ovo sto kazem, ali zena lici na spodobu. Jedini adut za koji bih mogla da joj skinem kapu jeste visoka drzavna pozicija i obrazovanje, ali opet to ne odobrava zapustenost. Ne mogu da savladam ovaj osecaj soka i gadjenja koji imam, i on sam je primetio da mi je neugodno zbog toga. Odlucila sam da se sledecih desetak dana malo distanciram, da pokusam da "sazvacem" ovu informaciju. Ne zelim da upropastim jednu divnu vezu, a opet ne znam koliko mogu da se nosim sa saznanjem ciji je on bio. Nisam ljubomorna, ni paranoicna po pitanju ovoga, nemam ni razloga. Samo taj uzasan, porazavajuci osecaj i cinjenica da trenutno ne mogu ni da ga pogledam, a da mi pred ocima ne iskrsnu slike njih dvoje.

Imate li neki savet, sugestiju, objektivno misljenje? Bila bih vrlo zahvalna, pozdrav.

što si se ti tu našla ugroženom bez razloga? iskuliraj. ic det simpl.

Back