pater.familias
Gost
- Poruka
- 13.230
na forumu nikad' više budala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na forumu nikad' više budala
Samo se nadam postovana gospodjo, mada to ocigledno nije tema, da biste i u takvoj situaciji poveli racuna da ne lomite tudju imovinu, kao narkobos kad udje kod advokata pa smatra da ako mu placa za usluge platio je i njegov namestaj?
Vid', ova tema još živa
A kakav je sad nameštaj u pitanju, kad sam poslednji put kliknula, letele su piksle i čaše?
Vid', ova tema još živa
A kakav je sad nameštaj u pitanju, kad sam poslednji put kliknula, letele su piksle i čaše?
ne mogu da komentarisem datu situaciju jer ne znam o cemu se radi. da li je medijska paznja ili nije, da li je ovo ili ne, ko ce ga znati, niti pratim niti me posebno zanima.
ono sto me je privuklo je naslov teme - Треба ли жена (дама, мајка ) овако да се понаша? ovo mi je totalno nelogicno... ovakav naslov pa slike haosa iz necijeg ofisa... kakve veze ima sve to sa jednom mamom ili damom? da li treba samo da komentarisem doticnu gospodju ili trebam da kazem da li bih se i ja tako ponasala u odredjenoj situaciji? konfuzno... licno - kada bi me neko dirnuo u decu u sred brakorazvodne parnice (a i inace) ono na slikama bi bila sitnica u odnosu na ono sto bih mu ja uradila. sve ostalo - manje vredno.
Samo se nadam postovana gospodjo, mada to ocigledno nije tema, da biste i u takvoj situaciji poveli racuna da ne lomite tudju imovinu, kao narkobos kad udje kod advokata pa smatra da ako mu placa za usluge platio je i njegov namestaj?
....тотално конфузан одговор, помало хаотичан, на врло прецизно дефинисан
наслов теме![]()
Vid', ova tema još živa
..ма, само ти се чиниDa li mi se to samo čini ili ..., kako da ti kažem ... razumeš?
pa ajd da je bacila bombu... nego ni pikslu nije razbila samo je nesto musavo? drhtale joj ruke... pa valjda je to gadno kad se razvode i polude malo
alo bre al u tudjoj kuci.....?