trcanje

Posle visemesecnog sedenja po ceo dan zadnje 4 veceri sam pocela da trcim. To traje 15-20 min ali crknem. Medjutim svaku noc posle ovih trcanja se budim cesto i osecam neku bol u grudima i srce mi ubrzano lupa.. Da li je to normalno, da li je to reakcija mog zardjalog tela na malo aktivnosti, desavalo li se jos nekom?

Posle visemesecnog sedenja po ceo dan zadnje 4 veceri sam pocela da trcim. To traje 15-20 min ali crknem. Medjutim svaku noc posle ovih trcanja se budim cesto i osecam neku bol u grudima i srce mi ubrzano lupa.. Da li je to normalno, da li je to reakcija mog zardjalog tela na malo aktivnosti, desavalo li se jos nekom?

Ja bih ti rekao da odes do doktora... ili ako u tvom gradu imas onog, valjda se zvase sportski dispanzer (ispravite me ako gresim). U Nisu je bio kod caira. Tu te detaljno pregledaju za "male pare", i kazu ti da li si sposoban za odredjen sport...(ja sam tu odavno bio, pa mozda se nesto promenilo).

Sve u svemu, kad sam ja poceo sa trcanjem, imao sam problema sa upalama u nogama, i blagim bolom u zglobovima... mislim da bi ti bilo najbolje da se pregledas, pre nego sto nastavis sa trcanjem.

Naravno, ne odustaj, zdrav zivot ima jos oblika sem trcanja, a mozda samo radis nesto nepravilno dok trcis...("gubitnici traze razloge, a pobednici nacine")
Srecno...

Back