Imala sam vezu prije dvadeset godina koja je trajala nekoliko mjeseci. Na fejsbuku sam nedavno pretraživala da pronađem bivšu ljubav. Interesovalo me gdje je, šta radi, kako izgleda i slično. Mužu nisam ništa pominjala. Trebam li kada ga pronađem poslati zahtjev za prijateljstvo i da li da kažem mužu šta sam uradila i kako da mu to plasiram, jer kada me nešto pita o fejsbuku ja mu odgovorim „da ne mora sve da zna“, a on se na tu konstataciju naljuti? Griješim li što to radim i kako da se postavim? I još nešto, nabacivao mi se čovjek preko mesindžera pa sam ga obrisala. Poslije mi je bilo glupo pa sam mu poslala zahtjev za prijateljstvo da bi mi prvo poslao sličicu emocija (kao pijan pored flaše) u deset naveče, a poslije i smajli koji namiguje kada mi je dolazio u radnju da nešto kupi. I njegova supruga redovno dolazi u radnju gdje sam zaposlena. Da bih ga stavila u nezgodnu situaciju i „stišala“ poslala sam zahtjev za prijateljstvo supruzi kojoj redovno lajkujem neke citate i slike. On je poznat kao ženskaroš i žešći ...ač. Da li sam negdje pogriješila i kako bi se trebala ponašati u narednom periodu?
Interesuje me kako tu situaciju vide muškarci, ali me interesuje i šta žene misle da li ispravno radim i reagujem jer ja u svojim postupcima ne vidim ništa loše.
Interesuje me kako tu situaciju vide muškarci, ali me interesuje i šta žene misle da li ispravno radim i reagujem jer ja u svojim postupcima ne vidim ništa loše.