Trazite da naucite Engleski jezik?

Poruka
1
Postovane Dame i Gospoda

Da li ste zainteresovani da naucite Engleski jezik? Ako jeste, zovem se Maja i trenutno sam u Torontu, ali sledece godine se vracam u Beograd - gde planiram da otvorim svoju skolu Engleskog jezika. Poslednjih 15 godina, sadrzala sam maternji jezik u tudjini ali takodje savladala Engleski i Francuski.

Sta sam nasla: da problem sa skolama (danas dan) je to sto uspevaju da ucenici savlade pismeni ali jako teze usmeni deo jezika, pogotovo Engleskog jezika. Kao ucenik, naucila sam da ima samo jedan jedini nacin nauciti jezik (ne samo Engleski), i zbog tog razloga zelim da se vratim i da pokazem narodu taj nacin. Imam 2 skole zavrsene: Visu i Falkutet (iz Toronta).

Recite mi sta bih Vi voleli da vidite i koliko Vam se dopada moja ideja...naravno recite mi koliko je najbolje naplatiti ljudima i takodje koliko ocekujete da naucite (za koliko vremena).

Unapred zahvalna Maja S.:D

Tačno ali cilj nije da ona zna Srpski nego da neko nauči Engleski što je ona lošija u Srpskom polaznici su spremniji za konverzaciju na Engleskom .
Ja sam lično imao dva filologa sa smera anglistike na brodu ,koji su to duduci bili ,jedan je počeo da radi kao vođa eksurzija pa su ga kada su videli da pojma Engleski nema i da ne razume kada ga neko nešto pita najurili u kujnu .Bilo mi ga žao pa sam ga prebacio na veš i čišćenje kabina .
Naši filološki fakulteti su ispod svih rangova jer nemaju osnacvna sredstva za rad jezik se radi strogo ex katedra pa ko je video da se tako jezik uči

Kakvi su propisi u Srbiji za otvaranje skole Engleskog jezika? Da li je to uopste unosan biznis.

Maja bi trebala da zna posto ima zavrseni Univerzitet u Torontu da su Engleske uciteljice jako trazene u Aziji.... tj predavanje TEFL/TESL. To je tamo velika industrija i sa srbijom nema poredjenja.

Majo, da li si ti dobro razmislila sta radis :) ?

pa bas tako ni vodopad nije izvorno srpski nego smo ga prisvojili ali ne od hrvrata, ne idemo ka pokatolicavanju, to je moja tema.....
i pekic je to pokupio u inostranstvu, salim se, gledao sam alien pre par dana, i kada sam video prevod TUDJIN, znao sam da su mi podmetuli hrvatski umesto srpskog i to na tv, a to me nervira, pocinju i nasi novinari cesto da koriste bas hrvatski, kod njih je tudjina, sta bi sa uciteljicom......

Poslednja izmena od moderatora:
pa bas tako ni vodopad nije izvorno srpski nego smo ga prisvojili ali ne od hrvrata, ne idemo ka pokatolicavanju, to je moja tema.....
i pekic je to pokupio u inostranstvu, salim se, gledao sam alien pre par dana, i kada sam video prevod TUDJIN, znao sam da su mi podmetuli hrvatski umesto srpskog i to na tv, a to me nervira, pocinju i nasi novinari cesto da koriste bas hrvatski, kod njih je tudjina, sta bi sa uciteljicom......
srbin.gif

Back