- Poruka
- 23.062
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovde bi najjaci biznis sada bio da se otvori agencija za naplatu dugovanja od poslodavaca. Lepo te cimne radnik da mu gazda duguje lovu...odes tamo razvalis ga i naplatis dug i uzmes procenat i extra
A sta ce biti tek sa ovom drzavom kad na zahtev EU bude uvedeno da ces sam moci da sebi uplacujes staz pa neki to verovatno nece ni hteti da urade nego ce da zive punim plucima a tad ce drzava da ostane i bez tog priliva novca.
Vide ljudi da penzije idu dole iako su ovi ljudi posteno radili 40 godina da bi je stekli i uzivali u njoj. 99% njih ne potrosi ono koliko im je skidano sa plate dok su radili a sad im jos i skidaju.Zato verujem da vecina nece ni uplacivati jer bolje je sad dok su mladi imati vecu platu a kad dodje starost snaci ce se.
Kad dodje starost ubiješ nekog pa te onda država hrani...
Danas odem da kupim jasu i trazim racun da bih mogao da dobijem reklamaciju ako bude nekih problema i gazdarica me istera napolje i vrati mi pare.
Права радника се морају поштовати, треба им дати могућност да бирају између уједања и гајбе по леђима
Барем толико заслужују
Pa ti to odavno možeš i ovde-ako si lud i veruješ da će to jednoga dana stvarno ići tebi.A sta ce biti tek sa ovom drzavom kad na zahtev EU bude uvedeno da ces sam moci da sebi uplacujes staz pa neki to verovatno nece ni hteti da urade nego ce da zive punim plucima a tad ce drzava da ostane i bez tog priliva novca.
Vide ljudi da penzije idu dole iako su ovi ljudi posteno radili 40 godina da bi je stekli i uzivali u njoj. 99% njih ne potrosi ono koliko im je skidano sa plate dok su radili a sad im jos i skidaju.Zato verujem da vecina nece ni uplacivati jer bolje je sad dok su mladi imati vecu platu a kad dodje starost snaci ce se.