Trazim srodnu dusu...

Milla*:
Bas si uporan, svaka cast.... Iz kog je razloga BMW toliko vazan? Bice da trazis odredjenu zensku osobu :)
Pozdrav
Konacno odgovor, pozdravljam te i da si mi tu izljubio bi te odmah. Nisam video nikog na ovoj temi vec dosta dugo....
"Bmw" je elegantno sportski nadaren auto koji obozava krivine, postoje brzi automobili ali tesko koji moze da pruzi osecaj komfora pri brzini koji poseduje "Bmw"!
To je razlog iz kog obozavam "Bmw" ali nije uopste vazan razlog za upoznavanje devojaka iz okoline Melburna.
Devojku kakvu bih voleo upoznati je; osecajna, uravnotezena, obazriva i nikakav problem nije ako vozi bicikl i nema polozen vozacki ispit.
Eto vidis, nista odredjeno! :-)

Posle dužeg vremena svratim na krstaričin forum i šta vidim?Iste teme i ljude.Brate ti sigurno pecaš na pogrešni mamac ili u lošem ribnjaku,ali mislim da sam ti to nekom prilikom već i rekla.Drugi bi već bio negde skućen sa dobrom ribom i sa solidnim modelom BMW u staji!!

Indi:
Posle dužeg vremena svratim na krstaričin forum i šta vidim?Iste teme i ljude.Brate ti sigurno pecaš na pogrešni mamac ili u lošem ribnjaku,ali mislim da sam ti to nekom prilikom već i rekla.Drugi bi već bio negde skućen sa dobrom ribom i sa solidnim modelom BMW u staji!!

Tacno je, rekla si mi vec pre nekom prilikom! Srecna ti nova Indi i sve najlepse za tebe.
Mislim da si potpuno u pravu ali sta da se radi, nikad ne gubim nadu!!!

Back