Trazim Posao-propratno pismo

Mali_Oglasi

Aktivan član
Poruka
1.887
Postovani,
Posla nemam vec duze vreme. Znam da kuckam i da pricam... Veoma sam odgovoran, ambiciozan i trudim se da budem sve vreme na svom radnom mestu. Izbegavam fizicke i polu fizicke poslove i takodje se trudim da pricam sto manje i sto pametnije. Nista neobecavam ali znam dobro da kritikujem!
Voleo bih platu od 1000 evra. Jer je to srpski san.

Konkurisem na mestu poslanika Republike Srbije. Posmatrao sam rad poslanika preko RTS i mislim da ispunjavam sve uslove, i vise od toga.. Za razliku od ostalih, buducih kolega poslanika, ja cu se potruditi da prisustvujem sednicama barem jednom nedeljno.

Posedujem i preporuke, tacnije 10 000 preporuka (Skupljao sam potpise par meseci)... Ako nije dovoljno, skupicu ja jos, nije problem...

Postovani,
Posla nemam vec duze vreme. Znam da kuckam i da pricam... Veoma sam odgovoran, ambiciozan i trudim se da budem sve vreme na svom radnom mestu. Izbegavam fizicke i polu fizicke poslove i takodje se trudim da pricam sto manje i sto pametnije. Nista neobecavam ali znam dobro da kritikujem!
Voleo bih platu od 1000 evra. Jer je to srpski san.

Konkurisem na mestu poslanika Republike Srbije. Posmatrao sam rad poslanika preko RTS i mislim da ispunjavam sve uslove, i vise od toga.. Za razliku od ostalih, buducih kolega poslanika, ja cu se potruditi da prisustvujem sednicama barem jednom nedeljno.

Posedujem i preporuke, tacnije 10 000 preporuka (Skupljao sam potpise par meseci)... Ako nije dovoljno, skupicu ja jos, nije problem...

E ovo ti se ne slaže...vidiš da nisi za političara ne znaš ni pošteno da lažeš.:zcepanje:

A da te pitam jel ti ovo tema da te neko primeti iz neke stranke pa da te zovu kad budu pravili spisak za poslanike posle izbora ili šta?:lol:

Neeeeeeeee da me primeti, mada se ne bih bunio sa time :)

Ovo sam vise stavio da bih saznao, izgled srpskog politicara i koliko ti znanje potrebno da bi postao poslanik... Pa cisto da vidim, koliko treba da budem tupav ili pametan, lenj ili vredan da bih sedeo u skupstini Srbije :)

Back