Trazim ozbiljnu vezu na duze staze.

Kada ti neko tako kaze, zar ti prvo ne padne na pamet:

Zaglavicu sa tobom, dugo dugo duuugo vremena i bice veoma dosadno i ozbiljno ?

Ili nesto drugo?

ne sećam se da sam ikad čuo ženu da ovo kaže bilo kome, zapravo kad sam video temu na naslovnoj foruma prvo što mi palo na pamet je jedan od onih oglasa on traži nju. nego kad smo već kod toga, zanimljiv ti je izbor reči 'neko' umesto 'ženska'. što li to?

Ja već 10 godina tražim nešto da ženim, uvek joj prvo kažem kako stoje stvari, ona se složi i pristane na sve a nakon nekog vremena zbriše. Počeo sam da ih kažnjavam i da im uskraćujem penis koji je njihov jedini interes danas :lol:

Svakoj je ista fraza u ustima: " Nisam ja ko te kurv€, taman posla ja da te zajebem" :lol:

Poslednja izmena:
Kada ti neko tako kaze, zar ti prvo ne padne na pamet:

Zaglavicu sa tobom, dugo dugo duuugo vremena i bice veoma dosadno i ozbiljno ?

Ili nesto drugo?
Pitam se od koje je sorte:
1) Da li će da razglaba non-stop o ljubavi i romantici. Egocentrična kokoška koja previše gleda "romantične komedije" a pojma nema o stvarnom životu.
Kako poverovati da takve mogu da vole, kad ljubav vide kao investiciju. Takva će ti posle prvog sexa već isplanirati i karijeru i broj dece i gde ćeš da živiš i s kim ćeš da se družiš. Za nju si ti trofej.
2) Možda je egocentrična, ali bar poštena. Hoće vezu iz interesa, ljubav je ne interesuje, ne pominje je.
3) Neko je gadno sjebao, sad je umorna od svega, emocionalna olupina kojoj treba da se negde skrasi. Nekad je volela, ne veruje više u ljubav.

Zajedničko za sve - nema tu ljubavi ni od korova.

Ti ocigledno nisi video dalje od te 3 sorte.
Video sam ja puno, puno toga.
Svi mi želimo da budemo voljeni, ali malo ih je sposobno da ljubav pruži.
A suština ljubavi je u davanju. Kakvo je to davanje kad počinje sa uslovljavanjem - "hoću vezu na duže staze!"
Koliko ta staza treba biti duga? 1500m, 10km? Šta će biti kad proceni da je staza predjena, ostaviće partnera i otići u nekom drugom pravcu, novom stazom?

Ljubavi ima za onog ko je trazi.
Ako trazite zene koje gledaju interes takve cete i dobiti

- - - - - - - - - -

Video sam ja puno, puno toga.
Svi mi želimo da budemo voljeni, ali malo ih je sposobno da ljubav pruži.
A suština ljubavi je u davanju. Kakvo je to davanje kad počinje sa uslovljavanjem - "hoću vezu na duže staze!"
Koliko ta staza treba biti duga? 1500m, 10km? Šta će biti kad proceni da je staza predjena, ostaviće partnera i otići u nekom drugom pravcu, novom stazom?

Po meni ne treba nista u zivotu da se planira pa ni duzina veze.Ozbiljna veza moze da nastane i iz prijateljskog i spontanog odnosa.Nema pravila.

Sta znaci,"veza na duze staze". Posten covek,ili zena,traze partnera za ceo zivot. To na duze staze,to je ustvari trazenje parnera,ili partnerku za svalerisanje.Svalerski odnos,ako apstahujemo
njegov nemoralni deo,pretstavlja GREH PRED BOGOM. Sve osim bracnih odnosa,pretstavlja SMRTNI GREH. Pa zar nekom treba takav greh.? Treba se brate,lepo ozeniti ili udati,i ziveti u legalnom
braku.Sve ostalo je,za krajnju osudu javnosti.

Mislim da ste postali ko zene, sitnicavi.

Stagod zena pricala obicno prica iz gluposti, neka da se prikaze pametna,
neka da se prikaze nezavisna, a neka cisto da prica cekajuci da odvalis nesto da bi te eliminisala.

Bitnije je sta ti pricas i kako to ona svari za par dana.

Nista ne mislim kada zena prica, slusam je.

Mislim da ste postali ko zene, sitnicavi.

Stagod zena pricala obicno prica iz gluposti, neka da se prikaze pametna,
neka da se prikaze nezavisna, a neka cisto da prica cekajuci da odvalis nesto da bi te eliminisala.

Bitnije je sta ti pricas i kako to ona svari za par dana.

Nista ne mislim kada zena prica, slusam je.

Slusati zensko naklapanje je tezak greh i nepostovanje sebe kao muskarca.Zeni se tacno zna mesto i uloga i izvan tih okvira im ne treba dati ni milimetra slobodnog prostora.

Back