Violetna
Elita
- Poruka
- 22.085
Kako izgledaš je pod pitanje, a jesil u k'urcu, je osnovno.
Imam pravilnu ušnu školjku.
2.odgovor: Daaaaa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako izgledaš je pod pitanje, a jesil u k'urcu, je osnovno.
I jedno i drugo. Kad te ne videsmo na slikama forumaša.
nisam tamo bila..
psihicki kontradiktorna recimo, ima svasta u meni, fizicki, otkud znam kazu mi da sam lepa, ja se sebi svidjam
al nisam napucana fenserka tako da ono, zavisi kako se kome svidja
si srecan sad?![]()
U mom niste, u kom k'urcu ste ?
Uspomene... daj bože da su lepe...Posmatram je.
Blago ovalnog lica, pravilnog nosa, ne toliko punih ali senzualnih usana boje mesa, krecave i svetlo smedje boje kose, a u sredini, poput zelenih palmi oaze u srcu Mozambika. te čarobne oči svetla i smeha, a opet i tako daleke, gde se moru ne da videt kraj....
I opet kada posmatram taj portret, gledam u ništa, ništavilo i to me razara. Što ne ugledah njen pogled i ne bih sretnim.
U tom sam ja k'urcu, dragi forumaši
Pitanje za forumaše oba pola i sela : U mom niste, u kom k'urcu ste ?
ps. I budite
pps. Uši joj nisu pravilnog oblika ali bujna krecava kosa to prekriva ali nema veze, to je njeno slatko uvce![]()
Posmatram je.
Blago ovalnog lica, pravilnog nosa, ne toliko punih ali senzualnih usana boje mesa, krecave i svetlo smedje boje kose, a u sredini, poput zelenih palmi oaze u srcu Mozambika. te čarobne oči svetla i smeha, a opet i tako daleke, gde se moru ne da videt kraj....
I opet kada posmatram taj portret, gledam u ništa, ništavilo i to me razara. Što ne ugledah njen pogled i ne bih sretnim.
U tom sam ja k'urcu, dragi forumaši
Pitanje za forumaše oba pola i sela : U mom niste, u kom k'urcu ste ?
ps. I budite
pps. Uši joj nisu pravilnog oblika ali bujna krecava kosa to prekriva ali nema veze, to je njeno slatko uvce![]()
Baš si bio u nekom svom filmu sinoć a ?
Mix rolenzzi& sjecanja![]()
Nije bio mix, čist hed samo.
Malo sećanja i dosta zbilje.
Ako budem raspoložen, večeras ću dopuniti priču.
Orajt, open your mind and soul to US !
![]()
Sve sam vam dao, sem brojeva za loto.
Nemoj da se ljutiš , el i dupeta?![]()