Cao, Trazim neko ko zna napraviti web stranicu sa nekim funkcijama. Imam ideju za firmu i zelim naci nekog ko ima vremena i zeli da nam pomogne stim (freelancer).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Placamoza nadoknadu ili besplatno?
prva stranica - 50e
sve druge - po 20e
obrada slika - 5e po slici
obrada video materijala - dogovor
0600 33 77 14
To ko taksi ima polaz i onda po kilometruA koja je razlika izmedju prve i ostalih stranica ?![]()
Verovatno je landing page i to je najbitnija stranica, ono što daje čar web sajtu. Kad navuče ljude, posle je lako srediti ostale.A koja je razlika izmedju prve i ostalih stranica ?![]()
Pa onda je to glavna stranica a ne prvaVerovatno je landing page i to je najbitnija stranica, ono što daje čar web sajtu. Kad navuče ljude, posle je lako srediti ostale.
Tako se izrazio, ali razumeo sam šta je hteo reći.Pa onda je to glavna stranica a ne prva
Razumem i ja ; malo sam sarkasticanTako se izrazio, ali razumeo sam šta je hteo reći.
prva stranica - 50e
sve druge - po 20e
obrada slika - 5e po slici
obrada video materijala - dogovor
0600 33 77 14
Bolje se obrati nekoj firmi, možda će ti trebati i SEO?
Cao, ne treba nam ta funkcija, jer nije sajt za bilo koga. Sajt je za skole koje traze zamenu za naprimer bolesnu uciteljicu. Mi cemo sami dati informaciju skolama da sajt postoji. Sajt ce biti na svedskom trzistu.Bolje se obrati nekoj firmi, možda će ti trebati i SEO?
Cao, ne treba nam ta funkcija, jer nije sajt za bilo koga. Sajt je za skole koje traze zamenu za naprimer bolesnu uciteljicu. Mi cemo sami dati informaciju skolama da sajt postoji. Sajt ce biti na svedskom trzistu.
Izvini moj los srpski.
Sve najbolje
prva strana je izlog, tu uvek ima najviše zahtevaA koja je razlika izmedju prve i ostalih stranica ?![]()
Kako mislis izlog ?prva strana je izlog, tu uvek ima najviše zahteva
Cenovnik se formira na osnovu obima posla. Sve zavisi od toga koliko korisnik trazi. Programiranje je zanat, tu cenu ne diktira korisnik nego majstor.ali 100ak evra za dinamicki sajt. oce to ali kad bi se zezali.