Trazim knjigu!

Ne znam kako sam promašila link Novosti. Htela sam ovu sliku da postavim
don-kihot-1-i-2-2-od-3-m-1.jpg

Molim moderaciju da izbriše link u mom postu i citatu.

- - - - - - - - - -

Ima kolko hoće, može preko poruka da pita prodavce čiji je prevod...

Ma Krasuljak nemoj da me zajebavas.Daj nesto sad da citam, da ne cekam mesec dana jbt.

Pa zasad navatavam nekog levata Torbicu za preferans večeras...Fali nam četvrti,a i ko će da ide po
pivkana...:manikir:
Odo ja u podrum po jednog ( danas mi dan za pivo), a ja znam da igram samo zandar(M)a i ne znam jos sta ( a sigurna sam da znam jos neku igricu),
ali taj preferans nisam nikada razumela.Ni poker. Valjda zato sto sam na preskakanje citala Don Kihotaz:shock:
Znam i fokstrot i becki valcerz:D

Odo ja u podrum po jednog ( danas mi dan za pivo), a ja znam da igram samo zandar(M)a i ne znam jos sta ( a sigurna sam da znam jos neku igricu),
ali taj preferans nisam nikada razumela.Ni poker. Valjda zato sto sam na preskakanje citala Don Kihotaz:shock:
Znam i fokstrot i becki valcerz:D
Preferanc je novijeg datuma izum,a i pokerica...
Šteta što nisi igrala pokericu u odeću-baš je uzbudljivo...Kad stignemo do gaćica,da viš kako se kradu kečevi!
Piše sve u knjigama!
(Da ne ispadne da spamujem temu!:hahaha:)

Kako je očajna hartija novosti iz edicije ''zlatni evropljani'' ...Bolje ti je i čitati na srbskohrvackom nego to...Usput meni taj jezik uopće nije loš :D

- - - - - - - - - -

Šteta što nisi igrala pokericu u odeću-baš je uzbudljivo...Kad stignemo do gaćica,da viš kako se kradu kečevi!
Piše sve u knjigama!

Baš se to i u odeću igra?

Piše sve u knjigama!
Sta, kako, ja ne nosim donji veshz:D

- - - - - - - - - -

Baš se to i u odeću igra?
Bas se zbog toga i igra. To je nekada bila glavna zabava nas mladih, nevinih i naivnih.

Kako je očajna hartija novosti iz edicije ''zlatni evropljani'' ...Bolje ti je i čitati na srbskohrvackom nego to...Usput meni taj jezik uopće nije loš :D

To sam i ja rekla, da izbegava izdanje Novosti...;)

- - - - - - - - - -

Ma Krasuljak nemoj da me zajebavas.Daj nesto sad da citam, da ne cekam mesec dana jbt.

Izvini, onda si omašio temu. Elektronske knjige su gore levo...:lol:

To sam i ja rekla, da izbegava izdanje Novosti...;)

- - - - - - - - - -

Izvini, onda si omašio temu. Elektronske knjige su gore levo...:lol:

Pa dobro bre Krasuljak, sto si tolki formalista.Neka su elektronske knjige, stavi ovde...nece te pojedu.
Ako bas moras , stavi tamo, al stavi negde. Nemoj da mi zanemarujes sustinu radi forme?

Poslednja izmena:
Rayela, to tvoje izdanje jel na ovu foru?
http://www.kupindo.com/Beletristika/15883053_DON-KIHOT-MIGUEL-DE-SERVANTES
Nasla sam ovo na ruskom koje vidim da ima lepe ilustracije.

Moja je na nemackom, ogromna knjiga, ilustracije su obavezno na obe strane, mrzi me da slikam i da kacim.
Sada prelistah ovu koju si ti postavila, jeste, takva je.
Nego sto je najcrnje, ja sam je samo listala, a i listam je povremeno, nikako da je stvarno i citam.
Cekam da je Mile procita pa da nam kaze dal vrediz;)

Pozdrav, tražim jednu knjigu, enciklopediju za decu iz Jugoslavije '60-ih(ja bar mislim):
samo imam ovu jednu sliku iz nje... jel iko zna kako se zove ova enciklopedja?

65t8eV4.jpg

Postojala je dosta kvalitetna enciklopedija za djecu Svijet oko nas. Izdavač je bio iz Hrvatske. Mislim da su objavljivali encikopedije od šezdesetih do osamdesetih. Polovna izdanja mogu da se nađu, ako si na to mislio.
svijet_decja_encik_1.jpg

svijet-oko-nas-enciklopedija-djecu-omladinu-slika-37355139.jpg

Postojala je dosta kvalitetna enciklopedija za djecu Svijet oko nas. Izdavač je bio iz Hrvatske. Mislim da su objavljivali encikopedije od šezdesetih do osamdesetih. Polovna izdanja mogu da se nađu, ako si na to mislio.
svijet_decja_encik_1.jpg

svijet-oko-nas-enciklopedija-djecu-omladinu-slika-37355139.jpg

ne, nije to ta... Ova koju ja tražim je bila ja mislim cela ilustrovana, imala je u početku nešto o praistoriji čovečanstva a pri kraju knjige o Jugoslaviji napisano. To je sve čega se sećam. I naslovnice koja je bila u mislim 3 boje, svetlo-žuta, crvena i plava.

Poslednja izmena:

Back