Tražim jedno srpsko proročanstvo...

.

Koje sam gledao jednom davno na televiziji...
U njemu srpkinja neka govori da će Rusija ići na Italiju...
Ima koincedencije sa nekim katoličkim proročanstvima
Jel zna netko o kome se to radi?

.
Mitar Tarabić je imao jednom viziju kod Požege i to je ostalo zapisano. Kažu, video je zapaljene letelice i ljude u njima, Rusi i Italijani u sukobu. A Srba neće biti u tom ratu jer su otišli iz Srbije negde na sever

Mitar Tarabić je imao jednom viziju kod Požege i to je ostalo zapisano. Kažu, video je zapaljene letelice i ljude u njima, Rusi i Italijani u sukobu. A Srba neće biti u tom ratu jer su otišli iz Srbije negde na sever

A to su ona Tarabićeva proročanstva?
E onda tražim jedan video, gdje je jedna žena pričala o tome. Ja sam mislio da su njezina viđenja. Ona je spominjala bazu Aviano u Italiji, i da će Srbija tada biti jedina sigurna zemlja u europi. Možda je to bio samo njezin pokušaj tumačenja tih Tarabićevština...

.

A to su ona Tarabićeva proročanstva?
E onda tražim jedan video, gdje je jedna žena pričala o tome. Ja sam mislio da su njezina viđenja. Ona je spominjala bazu Aviano u Italiji, i da će Srbija tada biti jedina sigurna zemlja u europi. Možda je to bio samo njezin pokušaj tumačenja tih Tarabićevština...

.
ko veruje u kremansko proročanstvo (ja ne) onda je logično da prost seljak nije mogao da vidi Nato nego je rekao Italija zbog avio baze u Avianu. a koliko sam čitao nigde nije rekao da će Srbija biti jedina bezbedna nego samo da mi nećemo učestvovati

.

Čitam Tarabiće...
Kratki članak, na koji sam prvi nabasao...

Pričajući o vremenu rata, kaže:
"Kad poljski cvijet izgubi svoj miris..."

Jesam li ja jedini kome se čini da je poljsko cvijeće izgubilo miris?
Ja više nigdje ništa ne mirišem...

Jel ima negdje neka stranica, na netu, sa iscrpnim i detaljnim Tarabićevim viđenjima, ili je to to...?

.

.

Čitam Tarabiće...
Kratki članak, na koji sam prvi nabasao...

Pričajući o vremenu rata, kaže:
"Kad poljski cvijet izgubi svoj miris..."

Jesam li ja jedini kome se čini da je poljsko cvijeće izgubilo miris?
Ja više nigdje ništa ne mirišem...

Jel ima negdje neka stranica, na netu, sa iscrpnim i detaljnim Tarabićevim viđenjima, ili je to to...?

.
Nisi jedini, Korona je mnogima "zapušila" noseve

Ovo sam i ja gledala, mislim da ima preko 15-ak godina. Koliko sam ja razumela, žena priča o svom shvatanju šta Tarabići pričaju.... Imam i ja to Kremansko proročanstvo, ali ne verujem nešto u to, što piše,jer je napisano tako da ga svako može tumačiti kako mu volja, a i prepuno je raznih verovanja, pretpostavki, verovanja u svašta... Isto, kao knjiga Nostradamusovih proročanstava je pisano...
Recimo 'sokoćalo u ruci, sa mnogo informacija'. Može biti bilo šta.....

Back