novajlija80
Početnik
- Poruka
- 1
Pokusavam da se setim ili jos bolje nadjem na netu neke od programa koje je rts emitovao devedesetih u sklopu svog naucno-obrazovnog i skolskog programa. Domacih poput Knjiga je da se cita, Kica za mastanje itd. se poprilicno secam, ali stranih dosta slabije, a bez imena je tesko ih pronaci. Npr secam se legendarnog Opstanaka, zatim Big Muzzya, Posle 2000e, 1001 Amerika, ali mnoge druge ne znam ni kako da trazim:
1. slicno opstanku, voditelj je bio mladji lik (od David Attenborough-a), sa bradom i brkovima, cini mi se da je emisija bila koncentrisana na americki kontinent, a na spici su se neke divokoze borile rogovima, ako se dobro secam
2. emisija uglavnom o biljkama, voditelj je bio lik sa jakom gustom bradom, sinhronizaciju je radio isti lik kao i opstanak
3. voditeljka je pokzivala razne stilove masaze
4. animirana serija, dvoje klinaca i "Dzini" duh iz kompijutera
5. emisija o nasoj istoriji, voditelj je bio Milos Zutic, ako se dobro secam
6. emisja o grcikim mitovima, tokom svake epizode, dok se prica o mitu neki lik je oslikavao neki cup/vazu/stagod motivima tog mita
Ako ako iko zna imena nekog od ovih 6 programa, ili jos bolje ako imate link na ka njima, bilo na nekom zvanicnom sajtu ili na youtubu, bio bih jako zahvalan.
1. slicno opstanku, voditelj je bio mladji lik (od David Attenborough-a), sa bradom i brkovima, cini mi se da je emisija bila koncentrisana na americki kontinent, a na spici su se neke divokoze borile rogovima, ako se dobro secam
2. emisija uglavnom o biljkama, voditelj je bio lik sa jakom gustom bradom, sinhronizaciju je radio isti lik kao i opstanak
3. voditeljka je pokzivala razne stilove masaze
4. animirana serija, dvoje klinaca i "Dzini" duh iz kompijutera
5. emisija o nasoj istoriji, voditelj je bio Milos Zutic, ako se dobro secam
6. emisja o grcikim mitovima, tokom svake epizode, dok se prica o mitu neki lik je oslikavao neki cup/vazu/stagod motivima tog mita
Ako ako iko zna imena nekog od ovih 6 programa, ili jos bolje ako imate link na ka njima, bilo na nekom zvanicnom sajtu ili na youtubu, bio bih jako zahvalan.