Trazim dobar salon u N, Sadu

Signorina Neve

Početnik
Poruka
39
Zaista bi mi dobro dosao savet nekog ood vas:klap:
Stvar je u tome da moram uraditi obican tretman ciscenja lica i to temeljan jer posle toga idem na jedan drugi komplikovan tretman laserom na koji sam duugo cekala. A problem se javio onda kad sam pokusala da nadjem dobro mesto, sad svi rade sa nekim enzimima, kao da je taj stari metod prevazidjen i ne cine mi se ok ni preko telefona. Devojka kod koje sam se ranije osecela cool i koja je znala posao -napustila je salon i udala se... Sad me strah da rizikujem pa vas molim ako znate neko mesto da mi date ime, broj...
Hvala:D

Mislim da je salon Hera u centru dobar, za bilo koju vrstu kozmetičkih i dermatoloških usluga. Ja sam tamo išla, doduše ne na tretmane lice, ali ozbiljan je salon, proveren, radi godinama, kozmetičarke su za svaku pohvalu. Znam i da imaju dermatologa konsultanta.

Jos jedan glas za "Heru".:) Salon se nalazi u Dunavskoj ulici i ja ga posecujem vec devet godina, od kada je otvoren. Zaista sam prezadovoljna, tako da mi za to vreme nije palo na pamet ni da probam neki drugi. Oni rade i taj klasicni tretman lica koji tebi treba, a i sve ostale usluge koje imaju u svom programu su bez zamerke. To je porodicni posao, u salonu rade samo majka i cerka, tako da se jako vodi racuna o higijeni i kvalitetu. Na spratu iznad salona radi druga cerka vlasnice salona, koja je dermatolog, tako da se i sa njom mozes pre tretmana posavetovati sta bi najvise odgovaralo tvom tipu koze. Preporucujem, neces se pokajati!:ok:

Back