U vezi sam sa jednim deckom. On je malo promasen slucaj. Otkrila sam da je nema stan, da nije sa Vracara i da ima mali stan u kojem zive njegovi roditelji. Juce sam se posle treninga zaputila kod njega na posao i tu je u njegovoj kancelariji izbila svadja, posto je MENE on okrivio da sam neverna, a on dobro zna da sam mu je verna, a i vi znate da sam ja nevina, a to i on zna. Dakle, verna sam. I tu je on poceo da divlja na mene, a ja sam bila koool. Ja sam uvek koool. U garazi, na ulici ili kamionu. Svuda i uvek. Pa, zar nisam koool?! Ja sam mu rekla da malo smiri zivce i da se prizove pameti, da sa mnom ne moze tako da razgovara, inace cu raskinuti sa njim, pa neka on proba da nadje iskrenu devojku, koja ce ga voleti kao ja. Ja sam otisla iz njegove kancelarije u stan, koji nije njegov, ali ga on zove njegov. Ipak, on nije dosao. Nema ga cele noci. Ja sam i dalje koool, samo ne znam gde je nestao. ZVala sam ga na telefon, pozvala njegove roditelje, koji su odmah okrivili MENE. Sta mislite gde bi mogao da bude? Da li ce se vratiti?