trazim decka HITNO!

noviclan123

Zainteresovan član
Poruka
495
izvinite moderatori, sve vas volim i postujem, ali ja ne mogu, ali ne moguuuuuuuu :p
ovo je ne znam ni sam ne mogu doci sebi, znaci samo ako uspete da shvatite kolicinu tog sjaja i tog opisnog prideva
samo probaj da se uzivis, opustis i pusti play i slusaj, samo te molim da nikako ali NIIIIKAKOOO ne prekidas :dash:
znajte da je ovo moja poslednja tema, ukoliko me banuju...ne znam sta da kazem, dal da placem, trpecu!!! :(

cao svimaaa :bye:

cak i da se ne zeza

pa sta

devojka sa svim manama i vrlinama koja kaze nesto otvoreno o sebi

postenije nego gomila foliranata

zasto i ne upoznati nekog preko oglasa

nekad se jednostavno ne kreces tamo gde mozes upoznati nekog ko te privlaci

izvinite moderatori, sve vas volim i postujem, ali ja ne mogu, ali ne moguuuuuuuu :p
ovo je ne znam ni sam ne mogu doci sebi, znaci samo ako uspete da shvatite kolicinu tog sjaja i tog opisnog prideva
samo probaj da se uzivis, opustis i pusti play i slusaj, samo te molim da nikako ali NIIIIKAKOOO ne prekidas :dash:
znajte da je ovo moja poslednja tema, ukoliko me banuju...ne znam sta da kazem, dal da placem, trpecu!!! :(

cao svimaaa :bye:

Ja mislim da si ti mnogo gore izlupetao u ovih par redova teksta nego ona u nesto vise od 2 minuta video klipa.

umorno, tužno, i izmrcvavljeno lice, uslijed silnih orgazama...pomućen razum...teški ovisnik o orgazmu, jedna jako tužna djevojka...
da sluša kvalitetnu muziku, a iz pozadine dopire smeće od "muzike"...:fdlan:

- - - - - - - - - -

19 god, a lice izgleda mnogo starije...

cak i da se ne zeza

pa sta

devojka sa svim manama i vrlinama koja kaze nesto otvoreno o sebi

postenije nego gomila foliranata

zasto i ne upoznati nekog preko oglasa

nekad se jednostavno ne kreces tamo gde mozes upoznati nekog ko te privlaci
ma je li? Tvoje selo je onda baš malo, brate. Jer, tamo u ovo odakle mi majka, dolazim jednom, i odemo kod lokalne ljekarke... Majko mila, građa, lice, kosa:
šminka, puder, parfem
štikle, haljina, zlato...

Pamet, obrazovanje, duh...
Ženska za svaku pohvalu.

ma je li? Tvoje selo je onda baš malo, brate. Jer, tamo u ovo odakle mi majka, dolazim jednom, i odemo kod lokalne ljekarke... Majko mila, građa, lice, kosa:
šminka, puder, parfem
štikle, haljina, zlato...

Pamet, obrazovanje, duh...
Ženska za svaku pohvalu.

jel ta usluzuje to celo veliko selo

- - - - - - - - - -

nije lako naci nekog slicnih interesovanja

ko je iskren i ko nece navuci masku savrsenstva

i dok otkrijes da je djubre prodje 3 meseca

jel ta usluzuje to celo veliko selo

- - - - - - - - - -

nije lako naci nekog slicnih interesovanja

ko je iskren i ko nece navuci masku savrsenstva

i dok otkrijes da je djubre prodje 3 meseca
metafizika je u ovom oglasu TEME zastupljena vjerovatno jednako malo kao i u drugima... kuče može da bude malo, a da te zakolje, neočekivano...

Back