TRAZIM BEND ...

rob-trujillo

Početnik
Poruka
22
e ovako: ja sviram bass gitaru,ali nemam bend.. onako nisam profi sviram nekih 2 meseca,ali bih mogao da upadnem u neki bend, lakse je svirati u bendu bass od solo sviranja.. pa ako neko hoce da osnujemo bend moze da pise ovde. '94 sam god. i tako pozz!!

Poslednja izmena:
e ovako: ja sviram bass gitaru,ali nemam bend.. onako nisam profi sviram nekih 2 meseca,ali bih mogao da upadnem u neki bend, lakse je svirati u bendu bass od solo sviranja.. pa ako neko hoce da osnujemo bend moze da pise ovde. Ja sam inace iz JABUKE blizu PANCEVA idem u Pancevo u skolu '94 sam god. i tako pozz!!

Bez ljutnje, ali sa ovakvim stavom neces daleko dogurati. Nije zato sto sam ja basista, ali pitaj svakog profesionalnog muzicara, pa ces videti koji instrument je najbitnije da bude dobar. Najvzanije u dobrom bendu je ritam sekcija. Ako basista i bubnjar nisu na nivou, nema nista od benda.

Zargonski receno, dok gitarista i pevac kake, basista i bubnjar im drze nosu :)

Sve najbolje ti zelim u sviranju.

Bez ljutnje, ali sa ovakvim stavom neces daleko dogurati. Nije zato sto sam ja basista, ali pitaj svakog profesionalnog muzicara, pa ces videti koji instrument je najbitnije da bude dobar. Najvzanije u dobrom bendu je ritam sekcija. Ako basista i bubnjar nisu na nivou, nema nista od benda.

Zargonski receno, dok gitarista i pevac kake, basista i bubnjar im drze nosu :)

Sve najbolje ti zelim u sviranju.

kad sam napisao da sam pocetnik i da nisam profi,nisam mislio da nemam pojma o BASS-u i nemam blage nista da sviram...znam da su basista i bubnjar mozda i najbitniji u bendu, u svakom slucaju hvala.

Poslednja izmena:
Ma ok, samo sam hteo da ti kazem da ne govoris to "lakse je svirati". Inace, kako ide sviranje, koju muziku sviras? Ako to treba neka pomoc, javi.

da....mislio sam brze se nauci ili vec kako to ide... hvala ti puno sto mi to govoris :)) .. pa,ide dobro...vezbam redovno,ali mi nedostaje bend.. a,sviram domaci rock,strani i metal..... :)) hvala za pomoc,javim ako mi nesto treba :D

Sinak, metronom, youtube video škole bass gitare (ali gledaj da budu neki basic-preintermediate varijante) i bas u šake i vežbaj! Uzalud ti ulazak u bend ako nisi navežban, a ako ti treba nešto slično bendu, nađi negde i download-uj drum machine i sviraj uz taj bubanj čisto da bi uhvatio kakav-takav osećaj...

Sinak, metronom, youtube video škole bass gitare (ali gledaj da budu neki basic-preintermediate varijante) i bas u šake i vežbaj! Uzalud ti ulazak u bend ako nisi navežban, a ako ti treba nešto slično bendu, nađi negde i download-uj drum machine i sviraj uz taj bubanj čisto da bi uhvatio kakav-takav osećaj...

nisam bass razumeo.. :/ da li bi mogao da mi das te linkove za sve sto si napisao... ako nije problem.. hvala ti puno :)

Ovo je neki primer. Kucaj na you tube-u bass lessons for begginers i vezbaj!

Od pesama, paranoid od black sabbatha je dobar za vezbu. Da li imas program guitar pro? On je dobar za vezbu, ali samo u pocetku, da ti ne predje u naviku, jer uz njega ne nareduje sluh.

Ovo je neki primer. Kucaj na you tube-u bass lessons for begginers i vezbaj!

Od pesama, paranoid od black sabbatha je dobar za vezbu. Da li imas program guitar pro? On je dobar za vezbu, ali samo u pocetku, da ti ne predje u naviku, jer uz njega ne nareduje sluh.

imam guitar pro 5 ... a znam da sviram paranoid..mada je meni bolje od megadetha :D oni lepse izvode to :) ... hvala za linkove..sad cu da pogledam..javljam da li sam se snasao ;))) hvala i za to sto mi pomazete sve ovo :D ...

Back