Trazi mi izbor sertifikata

Ната Ли

самоникла
VIP
Poruka
50.806
Боље реци зашто ми кочи налог, избацује ме на 5 минута, тражи ми да инсталирам нешто..
И то сам док сам на форуму, иначе хром ради одлично, све апликације.

Screenshot_2023-02-15-23-20-29-062_com.android.keychain.jpg

daj mi link strane gde ti se to pojavilo.
Ћутите. Ок.
Дакле, за ових 10так минута од кад сам на крстарици улогована хром је три пута заустављен.
Телефон ради перфектно, као и хром за све сајтове које посећујем, све апликације ми раде беспрекорно, само кад уђем на крстарицу имам проблем.

Не, немам намеру да покушавам са другог телефона или рачунара, јер нећу да разикујем обзиром да сам сличан проблем имала пре три године.

ne cutimo nego mi je promaklo jer su bili praznici :D
Јаој, па то сам ја, ната. Не пролазе ти изговори брее 🙄
Види, само и искључиво док сам на сајту форума крстарице имам непрекидно проблем, мислим да нема везе са темама него са налогом,јер се појавило више пута на различитим темама.

ali koje obavestenje se pojavilo?
ti ocigledno ne razumes.. procitaj obavestenje koje si okacila..tamo jasno pise "srbin.info"

vazno je da spojis obavestenje sa linkom a ne da mi kazes..to obavestenje se pojavljuje na tri teme, jer se ne pojavljuje isto..ili se pojavljuje isto?
jel na svakom pise "srbin.info"?

ali koje obavestenje se pojavilo?
ti ocigledno ne razumes.. procitaj obavestenje koje si okacila..tamo jasno pise "srbin.info"

vazno je da spojis obavestenje sa linkom a ne da mi kazes..to obavestenje se pojavljuje na tri teme, jer se ne pojavljuje isto..ili se pojavljuje isto?
jel na svakom pise "srbin.info"?
Исто, да. Колико пута да ти поновим.
То исто такво обавештење се појавило три пута на три различите теме.

Ovo se i meni dešava kada pokušam da se ulogujem. Iskoči mi ovo upozorenje.Redovno kada sam na fonu.
Обрати пажњу да сам улогована. Види се аватар. Дешавало се свима пре логовања, а мени и када сам већ улогована, након што блокира хром.

@Ivan хвала што си се укључио и пажљиво погледао али проблем је у форуму.
Тај други таб који си приметио је страни сајт за онлајн куповину и нема никакве везе са србининфо и радио је беспрекорно док је форум заустављао хром сваких 5 минута.
За тај србин нисам ни чула нити га кад посетила, не отварам ни линкове на форуму, мада је могуће да ми се омакло.
И мало је смешно да ме упућујеш како се затварају отворени табови јер интернет користим још од доба дајлапа. 😁
Дакле, да поновим.

Обавезно обришем историју након сесије, или користим инкогнито таб
Обавезно затворим све апликације
Свакодневно очистим кеш и телефон

Да занемаримо тај догађај са сертификатом.. Пре десет дана је почео проблем са форумом, не са крстарицом као сајтом(тамо нормално све отварам) већ искључиво са форумом.
Чим отворим форум крстарице, почиње да зауставља хром, потврдим и уђем поново.
И тако док се не одјавим.

Back