Truman
Elita
- Poruka
- 23.431
Najprostije rečeno - kako se to radi? Ima sigurno ljudi ovde koji su prošli kroz to i znaju šta i kako pa bih vas molio da me uputite...Npr. preko nekih sajtova isl...
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A posla ima i Nemci traže radnu snagu treba se samo raspitati.
То је некад било. Данас важе друга правила.Velika većina ljudi koji odu u Nemačku na rad ne znaju da beknu taj jezik već ga tamo nauče. Ajmo dalje.....
То је некад било. Данас важе друга правила.
daj nadji mi neku nemicu imas pivo![]()
isprobaj kako kuva![]()
Toga sam svestan, navodno u sledecih par godina ce izgubiti ne znam koliko stotina miliona evra kao drzava zbog nedostatka kvalifikovane radne snage za mala i srednja preduzeca koja su kicma privrede i ekonomije. Stoga sam i odlucio da pocnem da ucim nemacki, i nadam se da cu ga tecno govoriti za 8-12 meseci. Inace sam zavrsio master studije na Pedagoskom Fakultetu, ali kao sto rekoh, prao bih i tanjire po restoranima samo da se izgubim odavde.
Za pranje sudova po restoranima ima radne snage, mastera kojecega iz Pakistana, recimo.
A poznavanje nemackog etu ne igra skoro pa nikakvu ulogu.
Tacno je da je potrebna kvalifikavana radna snaga, a to su zanati tipa elektricari, bravari, alatnicari, pedagoga ima i nemackih na zavodu za zaposljaavanje.
Za pranje sudova po restoranima ima radne snage, mastera kojecega iz Pakistana, recimo.
A poznavanje nemackog etu ne igra skoro pa nikakvu ulogu.
Tacno je da je potrebna kvalifikavana radna snaga, a to su zanati tipa elektricari, bravari, alatnicari, pedagoga ima i nemackih na zavodu za zaposljaavanje.
Ok hvala ti na informacijama, i na pesimizmu, ja cu se svejedno iscimati i pokusati pa sta bude![]()
daj nadji mi neku nemicu imas pivo![]()
Za Pivo se ne radi, to kosta oko 10 000€
Ovo gore što sam napisao ide preko Nemačkog konzulata i nema sa privatnim narodom baš ništa.