Traže srodnu dušu na pogrešnim mestima?

Lutkica

Početnik
Poruka
26
Ja sam došla u fazu gde mi je pitanje kako uopšte pronaći nekog ko klikne i u glavi i u stomaku. Nije da ne verujem, samo sve deluje kao da ljudi više traže prečicu nego odnos.

Možda sam ja old school, ali meni se čini da prava hemija dolazi kad prestaneš da juriš. Kad se opustiš, kad dozvoliš da život sam odabere trenutak.

Ja sam došla u fazu gde mi je pitanje kako uopšte pronaći nekog ko klikne i u glavi i u stomaku. Nije da ne verujem, samo sve deluje kao da ljudi više traže prečicu nego odnos.

Možda sam ja old school, ali meni se čini da prava hemija dolazi kad prestaneš da juriš. Kad se opustiš, kad dozvoliš da život sam odabere trenutak.
možda ti nikad i ne klikne.. kreni s nekim kolko tolko normalnim, daj malo vremena i videćeš da je ok..
evo kod mene ceo kraj neudatih žena 40 + koje su čekale klik.. a sve su lepe, imaju poslove ali neostvarene kao majke a ni kao supruge

Što je čovek stariji, teže mu je da nađe nekoga kod koga će sve da klikne iz prve.

Svaki odnos mora da se gradi i održava, jer se čovek sve vreme transformiše. Veza između dvoje mladih ljudi može da ih približava ukoliko su kompatibilni, ili da ih postepeno udaljava ukoliko ne mogu da nađu kompromis i jaku volju za rad na sebi.

Ljudi u godinama već imaju izgrađena neka pravila, mnogo svojih ličnih pravila, i onda je mnogo teže naći kompatibilne osobe ukoliko bar jedno od njih nije spremno da se radikalno menja.

Ako ljudi krenu u taj proces ranije, veća je šansa da se zajedno izgrade i postanu skladan par.

I sto nisi primetila da si propustila zivotnu priliku da posaljes fejz

Gde tražiš muškarce i koliko često, sa koliko njih izađeš dnevno na dejt?

Nista u zivotu nece da se resi samo od sebe pa ni nalazanje partnera. I kao sto je vec neko napisao odnos se gradi, a nije nesto sto "klikce" samo od sebe i naravno da neko treba da ti prija na tom prvom/drugom/trecem susretu ali je nezrelo (rekao bih i poremeceno) ocekivati nekakvu euforicnu prenaglasenu zaljubljenost u osobu koju ne poznajem ili sa kojom sam razmenio ukupno dve reci.

Što je čovek stariji, teže mu je da nađe nekoga kod koga će sve da klikne iz prve.

Svaki odnos mora da se gradi i održava, jer se čovek sve vreme transformiše. Veza između dvoje mladih ljudi može da ih približava ukoliko su kompatibilni, ili da ih postepeno udaljava ukoliko ne mogu da nađu kompromis i jaku volju za rad na sebi.

Ljudi u godinama već imaju izgrađena neka pravila, mnogo svojih ličnih pravila, i onda je mnogo teže naći kompatibilne osobe ukoliko bar jedno od njih nije spremno da se radikalno menja.

Ako ljudi krenu u taj proces ranije, veća je šansa da se zajedno izgrade i postanu skladan par.
Ma jasno mi je to, ali ja i dalje mislim da klik mora da postoji na startu, posle se gradi sve ostalo, bez varnice je sve mehanično.

Ma jasno mi je to, ali ja i dalje mislim da klik mora da postoji na startu, posle se gradi sve ostalo, bez varnice je sve mehanično.
Ima dosta primera parova koji žive skladno i u ljubavi, a kod kojih u početku nije bilo nikakve naročite varnice, ali se vremenom veza izgradila.
Nije spadanje s nogu na prvi pogled neophodan uslov.

Back