Bees Zainteresovan član Poruka 387 28.02.2011. u 21:59 - Traže se fizički radnici na neodređeno vreme, možda nekog interesuje #1 http://poslovi.infostud.com/posao/Otac-i-Sinovi/Nosac-gajbica/d63170
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 235.970 28.02.2011. u 22:02 - Traže se fizički radnici na neodređeno vreme, možda nekog interesuje #2 E bar da se moze nasmejati
dulebass Domaćin Poruka 3.336 28.02.2011. u 22:15 - Traže se fizički radnici na neodređeno vreme, možda nekog interesuje #3 Hahaha, svaka cast! Ali najjace mi je u intervjuu kad je lik napisao: "moj branch menadžer je sa ostatkom menadžmenta završio u zatvoru"
Hahaha, svaka cast! Ali najjace mi je u intervjuu kad je lik napisao: "moj branch menadžer je sa ostatkom menadžmenta završio u zatvoru"
dežurno zvocalo Elita Poruka 22.606 28.02.2011. u 22:57 - Traže se fizički radnici na neodređeno vreme, možda nekog interesuje #4 .. ne mogu da verujem da su ovi sa infostuda to zakačili i da im je tip platio za ovo zezanje.... Šta mislite da se ja prijavim? pa svi su krenuli od gajbica pa možda i meni krene u životu. ...znači ne mogu da verujem.
.. ne mogu da verujem da su ovi sa infostuda to zakačili i da im je tip platio za ovo zezanje.... Šta mislite da se ja prijavim? pa svi su krenuli od gajbica pa možda i meni krene u životu. ...znači ne mogu da verujem.
S stomisa Obećava Poruka 55 01.03.2011. u 10:44 - Traže se fizički radnici na neodređeno vreme, možda nekog interesuje #5 Права ствар и није потребна возачка и за МИГ'.а . ха, ха, ха
Владан Buduća legenda Poruka 37.700 03.03.2011. u 19:39 - Traže se fizički radnici na neodređeno vreme, možda nekog interesuje #6 Ту је прва радна искуства стекао Марко Милошевић.
goran.lj Zainteresovan član Poruka 185 22.03.2011. u 11:51 - Traže se fizički radnici na neodređeno vreme, možda nekog interesuje #7 E ovo je prava stvar.Možda bi mogao da se obogatim.
Don Georg Aktivan član Banovan Poruka 1.828 25.03.2011. u 15:21 - Traže se fizički radnici na neodređeno vreme, možda nekog interesuje #8 stomisa: Права ствар и није потребна возачка и за МИГ'.а . ха, ха, ха Kliknite za proširenje... a ja taman bas zbog tog posla polagao za mig i kako sad nije potrebna! :-D
stomisa: Права ствар и није потребна возачка и за МИГ'.а . ха, ха, ха Kliknite za proširenje... a ja taman bas zbog tog posla polagao za mig i kako sad nije potrebna! :-D