Травник, тинејџерка страдала бежећи од паса луталица!!!

Pas napao dvoipogodišnju djevojčicu, tinejdžerka stradala

Rodbina i prijatelji, danas su na posljednji počinak ispratili petnaestogodišnju učenicu prvog razreda travničke Gimnazije, Lejlu Muslimović. Smrtno je stradala pod točkovima automobila, kako nezvanično saznajemo, pokušavajući pobjeći od čopora pasa lutalica u centru Travnika. Isti dan, samo koji kilometar niže napad psa lutalice mogao je biti koban za dvoipogodišnju djevojčicu, koju je majka doslovce izvukla iz usta napuštenog vučjaka.
Nađa Ridžić

607_20120402184400_psi_travnik.jpg

Nakon medicinskog zbrinjavanja djeteta, majka dvoipogodišnje djevojčice je pomoć zatražila od policije i ostalih institucija, čiji ju je odnos šokirao. Tvrdi da je na kraju dobila odgovor da mora sama uhvatiti tog psa i platiti veterinara kako bi se utvrdilo da li ima bijesnilo ili ne.

U Općini tvrde da su nemoćni, jer je zakon o dobrobiti i zaštiti pasa neprovodiv. Dok se svakodnevno bilježe napadi pasa lutalice posebno na djecu, dotle ih vlast pozivajući se na zakon, tretiraju kao svete životinje. Petnaestogodišnje Lejle nema, a ostaje pitanje, hoće li i ostala djeca, imati "sreće", kao Josipina dvoipogodišnja kćerka.

http://www.federalna.ba/bhs/vijest/20050/video-strava-u-travniku

Хебем ти и закон о добробити џукела и све кучељупце и двоножне џукеле због којих нам градови личе на џунгле Мадагаскара.

У БЛ све хватају што се нађе на улици без власника и поводца.
Три месеца -азил.
Након тога- еутаназија.
Ако псић побегне из дворишта, а служба га ухвати, казна 250 евра.
У центру града забрањено шетање паса.
И тако.

Три месеца -азил.
Након тога- еутаназија.
И тако.

Kako ste surovi!
Kod nas se kučići kupaju u fontani, na adi ciganliji lično gazda bije kupače što im smetalo kuče da se razladi uz njih a nikako uz gazdu, kenjkaju iza skupštine srbije do mile volje, misliš braon cvet ono kučeća "šetnja"....
stanovi smrde na kerećeinu, roditelji tuku decu po parkićima ali su zato jako uvidjajni prema keru jer ker kao sisar nema svest. Dete 3 godine kuče isto toliko, mada sam čuo da se kod kučeta množi sa sedam ljudskih... Posle kažu oće ker da zjebava ako oseti da može... isto kao i dete... ne poredim ja dete sa kerom nego roditelje. A ima i onih što nemaju decu ni unučiće... Ovde ako sat vremena niko ne zviždi ili se ne dernja po ulici ko da je dn žalosti. Mislim, dobra stvar imati kuče možeš da urlaš i u pola dva noću i niko neće smatrati da si poremećen(a).

Ja sam u šoku to za BL

Три месеца -азил.
Након тога- еутаназија.
И тако.

BL je keva :D
U BG je slično, ako čovek ne nosi ogrlicu i ne hrani lutalice ili ih bar ne pusti da ga ujedu kazna je 250 jevreja

Три месеца -азил.
Након тога- еутаназија.
И тако.

svaka im cast
verovatno su kantonalno uredili , kao sto svaki kanton ima svoje knjige i istorije
gledam, po pitanju odgovornosti, dele je grad i vozac, i ako je vozio 50 na sat nesto ce mu prisrafiti, nece se izvuci, zao mi ga

Back