Vidiš, nekulturni đaci su bog i batina.Mnogo je stara tema, ali je I. najbolje što je uradio to što je rekao učiteljici da nije dobro izračunala cenu papira u knjižari.
Umesto da bude pohvaljen zbog toga jer treba decu učiti da razmišljaju i da ono što nauče u školi, tipa osnovnog računa, odmsh primrnr u praxi odgovor očajnice je bio da, kad je cena već takva, a to je neko primetio (nameru da prevari u ceni), onda će ona da kupi sve od svoje plate...sad, sad, učenici treba da je sažaljevaju?
Sada više takvih situacija u školi nema, đaci su bog i batina.....iz krajnosti u krajnost....a nigde pedagogije...
I takvih situacija ima. Nepravedno sam osuđen u školi za neki vandalizam(pre 4 godine). Iza toga je stajalo 20 đaka. Profesori i direktor su me ubeđivali da sam ja to uradio i da su me videli na kamerama. Direktor mi je pretio izbacivanjem iz škole. Da sam tada uzeo šibicu i benzin i okupao im kola, njihov bezobrazluk bi bio plaćen njihovim jadnim platama. Šteta što nisam, nego sam išao sve lepo, polako, kulturno, drsko(sa granicom).
Drugi put se isti taj vandalizam desio, tražio me zamenik direktora škole, odem ja kod njega i on meni ladno kaže(pre toga me povukao za uvo):"Hoćeš da ti ja ***** mater u *****!" i ja njega ponovo ubeđujem da nemam nikakve veze sa tim slučajem, jer sam ja na kraju popravljao oštećeno. Ali on je debil i isto se kajem što nisam uzeo protiv-požarni aparat i zarebečio mu u glavu.