Traume nam odredjuju životni put

Nepozvani Junak

Domaćin
Poruka
3.636
Imam jednu traumu iz detinjstva

Naime, bio sam u osnovnoj školi treći ili četvrti razred, popodnevna smena, sunčan dan i ptičice cvrkutale.
Pošto sam uradio sav domaći kao odličan djak ja sam sve nogicama u dupe otrčao u školu po nova znanja
Kad ono - ja prvi stigao, prazno odeljenje a baš na mojoj klupi ovoliki štos papira A4 formata

Pošto sam crtao stripove i učio drugare da čitaju na časovima ja uzmem odmah pola i stavim u torbu.
A drugu polovinu podelim kako je ko ulazio.
SVI SU UZIMALI

E ali sutradan...

Udje učiteljica i pita jel video neko nekakav papir juče?
Svi ćute

Ja ustanem i kažem da sam ja uzeo pola a da sam drugu polovinu podelio.
Tog momenta ta učiteljica počne da urla na mene kako sam ja ovo kako sam ja ono
i ja počnem da plačem jer su u tim godinama detetu jedini mediokriteti roditelji i učiteljica
a ništa loše nisam radio i još sam izašao iz odeljenja rekavši joj da su ostali ćutali kukavički a da je taj papir jeftin pa ako nema para kupiću joj od džeparca.

To je bio jak emotivni udarac na mene i sva ta nepedagoška majmunijada pred vršnjacima.
Od tog momenta mišljenje učiteljice nisam uvažavao 100%
Od tog momenta sam sa nadredjenim - mrš u k a sa kolegama na oprezu
Tako je bilo u vojsci tako je bilo u svakoj firmi
To znaju i ovi sa Krstarice
Jedino se ja nisam čepio Ivanu na moderatorskom delu koji korisnici ne vide
Ali ovi što su se čepili avanzovali iako rodjeno dupe ne umeju da uvate rodjenim rukama iz tri pokušaja
a evo mene sa par rezervnih nickova

Evo sad da znate da je sve to bilo zbog papira učiteljice iz prethodne smene koja ga je zaboravila a trebala da ima kontrolni
a ja nisam znao čije je...

Poslednja izmena:
Eh da ...
Sutradan ućitejica rešila da prikupi "za odštetu koleginici" pa tražila da svako donese pare
Ja sam izračunao koliko je to para ako bi svako platio i uporedio sa cenom risa papira u knjižari
Rekao sam joj da je loše izračunala

Posle toga je svima vratila pare i rekla da će kupiti od svoje plate
Na pdf Politika znaju da sam alergičan i na jajrisanje i da sam spreman na banovinu
kad na nekoj temi naidjem na osobu koja prosipa muda za bubrege

Na žalost u životu jajare obično imaju neku funkciju iza koje se kriju posle laktanja a ovi sigurni u sebe popuštaju
ali ih uprkos imunitetu ipak zaboli kada im neko kaže ono čega se plaše da će ostali videti
Zalud im i funkcija i plata kad u srcu svom mira nemaju

Opet zbog papira i jednostavne kalkulacije

Poslednja izmena:
Ja imam traume , neke, o kojima ne želim da pričam. I sa tim se borim, da ih prevaziđem. To me ne definiše, to jest to nije ono šta ja dubinski jesam. To je samo ono šta me je zadesilo. Šta mi se desilo. I to me jeste promenilo, ali nije ono šta ja karakterom jesam, već ono šta sam iskustvom stekla. Vreme će učiniti svoje i ja uspeću u svom naumu . Da to prevaziđem. Kad tad. Makar mi trebao život čitav. Ja to u sebi - poništiću. Pitanje je samo vremena.

:hvala:

Imam jednu traumu iz detinjstva

Naime, bio sam u osnovnoj školi treći ili četvrti razred, popodnevna smena, sunčan dan i ptičice cvrkutale.
Pošto sam uradio sav domaći kao odličan djak ja sam sve nogicama u dupe otrčao u školu po nova znanja
Kad ono - ja prvi stigao, prazno odeljenje a baš na mojoj klupi ovoliki štos papira A4 formata

Pošto sam crtao stripove i učio drugare da čitaju na časovima ja uzmem odma pola i stavim u torbu.
A drugu polovinu podelim kako je ko ulazio.
SVI SU UZIMALI

E ali sutradan...

Udje učiteljica i pita jel video neko nekakv papir juče?
Svi ćute

Ja ustanem i kažem da sam ja uzeo pola a da sam drugu polovinu podelio.
Tog momenta ta učiteljica počne da urla na mene kako sam ja ovo kako sam ja ono
i ja počnem da plačem jer su u tim godinama detetu jedini mediokriteti roditelji i učiteljica
a ništa loše nisam radio i još sam izašao iz odeljenja rekavši joj da su ostali ćutali kukavički a da je taj papir jeftin pa ako nema para kupiću joj od džeparca.

To je bio jak emotivni udarac na mene i sva ta nepedagoška majmunijada pred vršnjacima.
Od tog momenta mišljenje učiteljice nisam uvažavo 100%
Od tog momenta sam sa nadredjenim - mrš u k a sa kolegama na oprezu
Tako je bilo u vojsci tako je bilo u svakoj firmi
To znaju i ovi sa Krstarice
Jedino se ja nisam čepio Ivanu na moderatorskom delu koji korisnici ne vide
Ali ovi što su se čepili avanzovali iako rodjeno dupe ne umeju da uvate rodjenim rukama iz tri pokušaja
a evo mene sa par rezervnih nickova

Evo sad da znate da je sve to bilo zbog papira učiteljice iz prethodne smene koja ga je zaboravila a trebala da ima kontrolni
a ja nisam znao čije je...

гени
јал
но

гени
јал
но

samo je problem što se stvarno desilo
Traume se prevazilaze...

Da, ova je učinila da izgubim veru u autoritet.
Definitvno sam rešio da poštujem samo one koji ne moraju da ukrštaju nogama pred zauzetim WC-om a imaju titule i funkcije

Što se otrcane fraze tiče - neke traume mogu da se prevazidju a neke ne čak i kada smo svesni uzroka
Recimo, niz forumašica je primetilo da sam grub u razgovoru sa njima
Mada žene umeju da budu okrutnije od muškaraca zbog prirode polova ipak, počeo sam sa otkrivanjem zašto su forumašice primetile i to različite pa čak i one koje medjusobno ne mogu da se podnesu.
Razlog sam našao posle par godina od kako sam počeo samoanalizu, povezao sam neke momente ali morao da tražim tu pojavu po kojekakvim knjigama
I često sam nailazio na ćorsokak. Jeste Frojd lepo opisao razne momente i slažem se sa analizom opisanih uzroka i problema ali sebe ne nalazim ni u jednoj priči, bar sam bio iskren prema sebi a baš me zanimao uzrok.
Na kraju nadjoh u nekoj knjizi od gomile autora koji su analizirali jedan biološko emotivni proces što jeste dobra vest za mene
ali ne može se prevazići što je loša - jednostavno spadam u taj neki mali procenat visokoemotivne analitične populacije koja je takva od rodjenja a rigidni primitivizam ih ubija u pojam. 5% ili manje tek ima nas i takvih ali sam bar zadovoljan što nisam jedini jer 5% od ovoliko milijardi ljudi ipak predstavlja solidnu cifru.
Na jednom drugom forumu sam ispričao istorijat te traume, zanemeli su i zaključali temu jer je to problem za seksologe a sve je zasrala doktorka opšte prakse u lokalnom domu zdravlja jer se bavila onime što joj posao nije pa je ispala frka bez razoga. Ona je sad možda i pokojna ali ja sam ostao zakucan jer je neko baratao kvazi saznanjima koji sa prirodom nemaju veze a roditelji ko roditelji mislili da je stvar života ili smrti.

Čuo sam da me na politici nazivaju homoseksualcem, mada ti koji su me tako nazvali ne da nisu privlačni homićima nego nisu ni ženama a glupi su ko ona stvar i ne žele da priznaju da su svesni da su budale i da nisu ni približno za radno mesto koje su na mufte dobili. Nezadovoljni sobom usled neipunjenja niza ličnih satisfakcija na svim poljima našli su lakši put da za sve krive druge a da sebe ne menjaju ič na boje samo dublje u govna da se uvaljuju jer im valjda lepše na momenat a opet se sutra probude sjebani. A postoje stručne i referentne ustanove.
Za razliku od njih koji nam se predstavljaju superiornim, ja bar svoju fotku stavio, neke urednice brisale, šta ga ja znam zašto...
kad mogu onolike žene po dnevnim novinama mogu valjda i ja sebe na forum pa još u boji?
Ko nije za sebe nije ni za druge a ko ne voli živoinje taj je vegetarijanac.

Poslednja izmena:
Pa ne znam, ako tjemo realno i nije ti neka trauma, sve je to relativno, za mene je trauma kad te pijani roditelj istuche kaishem, il kad ti pogine sestra, il kad izgubish ruku u liftu, moj neki brat ima strah od pasa jer ga je istraumirao neki kad je bio klinac levo desno. I dalje ne razumem, kazhesh da je ta trauma toliko uticala na tebe da si ti ceo zhivot osetjao otpor prema autoritetima, zbog toga si za pravdu i za poshtenje preko podilazhenja i spletki? Na krstarici? Politika, homosexualci, forumashice, Frojd, bioloshko emotivni procesi, kazhe kakvi procesi? BIoloshko emotivni procesi. Ne znam zapetljao si se, kao da hotjesh da prichash o sebi a ne o traumama generalno, drzak primjer self promotinga shto bi rekli stari. Dakle, ti bi zheleo da mozhesh da podilazish autoritetima i zheleo bi da nisi visokoemotivno analitichna osoba, i da nisi u 5% vetj samo josh jedan od mediokriteta, no ne mozhesh jer imash traumu od detinjstva. Zapravo su uchiteljica i doktorka opshte prakse problem, da nije bilo inicijalne traume kao i pogreshnog lijechenja doktorke opshte prakse, ti bi danas bio jedan od moderatora krstarice, upravnika sektora, dirigenata ili neshto slichno, ali bi sa druge strane bio rigidni primitivac. Nishta meni ovde nije jasno, al na sledetjem forumu reci i da su te na psihologiji nazivali homoseksualcem, homoseksualcu!

E kad pomenuh onu politiku, tamo se neka grupa majmuna zajebava i prdi neke fikcije.
Ako nisu plaćeni za one budalaštine onda su definitivno kreteni koji parazitiraju na tujoj grbači i koji će smrdeti na forumu da kažu nekom nešto
do onog dana dok ne budu mogli da parazitiraju već da žive od svog znanja što će značiti da ih neće biti ni pod jednim nikom.
To je sklop klasične slabe osobe al ajd dešava se nešto.

E tamo su primetili kako ja nešto ne mirišem Ruse pa nisam Srbin
I to je trauma iz škole pošto mi Ruski jezik predavala neka ispičutura i opajdara ženska
Posle turističkog boravka u Rusiji gde sam usavršio jezik za 14 dana (znaju Rusi i srpski samo se foliraju)
mogla samo da me preskoči sedmi i osmi razred jer sam ga šprahenzovao bolje nego Barak Obama.

I naravno da sam glasao da Engleski bude vodeći pa su ukinuli Ruski željom većine
Nikad mi neće biti jasno koja je budala smislila kombinaciju a) Francuski - Nemački i b) Engleski - Ruski
kad je najvažnije Engleski - Nemački?

Eeeeeeeeeeeeee a isto su primetili da sam alergičan na Bosance
Prvo stvarno su loš deo Srba a drugo i to je trauma iz osnovne škole
Neka debela pričala neke izraze koje ja prvi put čuo
E sad sećam se da je tražila da za sledeći čas likovnog donesmo nekakav (paz sad budalaštine) KOLAČARSKI PAPIR
Usred Beograda seljačke kovanice
I naravno ja kažem mojima da je učitaljica tražila neki KOLAČKI PAPIR a oni zabezeknuti
i naravno ne odnesem ništa, blokče i vodene bojice da crtamo Čiča Gliše i sunce i oblake ptičice iza oblaka
e ja sam i loptu nacrtao

Nego, ajd što ja nisam doneo nego bre pola odeljenja nije donelo a druga polovina donela SAMOLEPIVI KOLAŽ PAPIR
Ono što se secka i recka pa lepi
I počne ova debela Bosanka da krešti kako to jedni doneli a drugi nisu
A moja krivica bila što (paz majmunijade) uzela dnevnik pa po azbučnom redu a ja medju prvima i još prvi od onih što nisu znali BOSANSKI KOLAČARSKI PAPIR

I počne da se dere na mene u ime svih nas od 50 i nešto posto koji u Beogradu nemamo pojma taj Bosanski
Čuo sam da su ga sad uveli da nauče decu šta znači koja glupost koja već ima svoj naziv na srpskom, po Vuku

E sad sva podmuklost Bosne se zasiva na tome što oni samo tamo dočekat priliku pa će onda djelovat...
Ja taman zaboravio na taj incident, jest sledeći put svi doneli KOLAŽ PAPIR U BOJI, ali Bosanka nije
I na tamo nekom roditeljskom počne ona da sere roditeljima ovo i ono...
I došli ovi moji sa roditeljskog i dobijem ja kaišom batine zbog Bosanke
Jes nismo Švedska robijali bi odmah sutradan džaba što dete voli roditelje i posle batinanja Švedska je Švedska

I dodjem ja u školu, nezgodno za sedenje...
I ne mogu da zaboravim taj krvnički kez Bosanke uz komentar - a jel ne možeš sedet a jel ne možeš zapamtit da doneseš kolačarski papir
Ja sam ćutao i samo želeo da umre
Dete prvi razred, želi nekome da umre

Nemam pojma dal zbog želje ili jok, tek dobila srčani udar pa došla ova iz prvog posta mlada i nedojebana
Čim dobila za stalno rešila da zatrudni.
Sve mi to deca primetimo i pamtimo

Tako da summa summarum ne isplati se kačiti se sa mnom
Prvu učiteljicu sahranio, drugu poslali na trudničko, treću ostavili bez ruskog posla...
Zajebana mi astrološka zvezda

A u sledećm postu bih analizirao par moderatora koji su se ogrešili o mene svojim bahatim ponašanjem...

- - - - - - - - - -

. Dakle, ti bi zheleo da mozhesh da podilazish autoritetima i zheleo bi da nisi visokoemotivno analitichna osoba, i da nisi u 5% vetj samo josh jedan od mediokriteta, no ne mozhesh jer imash traumu od detinjstva. Zapravo su uchiteljica i doktorka opshte prakse problem, da nije bilo inicijalne traume kao i pogreshnog lijechenja doktorke opshte prakse, ti bi danas bio jedan od moderatora krstarice, upravnika sektora, dirigenata ili neshto slichno, ali bi sa druge strane bio rigidni primitivac. Nishta meni ovde nije jasno, al na sledetjem forumu reci i da su te na psihologiji nazivali homoseksualcem, homoseksualcu!

A kad si ga ti zadnji puta duvao?
Od vas Hrvata nema gorih kliničkih slučajeva
Samo Marsovcima još niste bacali ruže za oslobodjenje tisućljetne konjušnice a ne države
Ban Jelačić bio Srbin majmune iskompleksirani, apsite Srbina što pozdarvio Jelačića sa tri prsta u Zagrebu
Iransko podrijetlo sa ćiriličnim pismom...
A ja mislio u Iranu pričaju persijski ono na ćirilici... i to grčkoj
Jezus Marijane...

Poslednja izmena:
Mnogo je stara tema, ali je I. najbolje što je uradio to što je rekao učiteljici da nije dobro izračunala cenu papira u knjižari.

Umesto da bude pohvaljen zbog toga jer treba decu učiti da razmišljaju i da ono što nauče u školi, tipa osnovnog računa, odmsh primrnr u praxi odgovor očajnice je bio da, kad je cena već takva, a to je neko primetio (nameru da prevari u ceni), onda će ona da kupi sve od svoje plate...sad, sad, učenici treba da je sažaljevaju?

Sada više takvih situacija u školi nema, đaci su bog i batina.....iz krajnosti u krajnost....a nigde pedagogije...

Back