Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
sta ga menja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta ga menja?
koji npr. daj predlogPokusaj da zamenis sa slicnim , koji ima priblizne vrednosti![]()
ma to mi treba za brata. kaze da je u mrezi nekog Filipsovog televizora. ovako je napisao, citiram: "brate vidi na internetu jer ja ga nemam, na njemu pise 04N60S5 u mreezi je vrsi funkciju BU508, a vidi sta ga menja, svi delovi su filipsovi samo on nije"Zavisi za koju je namenu iskorišćen baš taj. Ako je samo pitanje strujno-naponske karakteristike onda ima dosta zamena. Na primer BU426A Međutim ako su važne i druge karakteristike, onda preporučujem da uzmeš takav isti. Može da se naruči, stigne za oko 2 nedelje.
ma to mi treba za brata. kaze da je u mrezi nekog Filipsovog televizora. ovako je napisao, citiram: "brate vidi na internetu jer ja ga nemam, na njemu pise 04N60S5 u mreezi je vrsi funkciju BU508, a vidi sta ga menja, svi delovi su filipsovi samo on nije"
Zavisi za koju je namenu iskorišćen baš taj. Ako je samo pitanje strujno-naponske karakteristike onda ima dosta zamena. Na primer BU426A Međutim ako su važne i druge karakteristike, onda preporučujem da uzmeš takav isti. Može da se naruči, stigne za oko 2 nedelje.
ma to mi treba za brata. kaze da je u mrezi nekog Filipsovog televizora. ovako je napisao, citiram: "brate vidi na internetu jer ja ga nemam, na njemu pise 04N60S5 u mreezi je vrsi funkciju BU508, a vidi sta ga menja, svi delovi su filipsovi samo on nije"
Послао сам му смс, дрипац не одговара.