Tranzicija

to sa major helenom je jedna teze razumljiva prica...bila(bio) je kodTanje Vojtehovskiu emisiji i na kraju cele price, voditeljka pita: "sada kad ste konacno zena, trazite decka?" odgovor: "ne... trazim devojku!" :D:D:D
...kao na onom slavnom grafitu: dzaba ste krecili :D:D:D

to sa major helenom je jedna teze razumljiva prica...bila(bio) je kodTanje Vojtehovskiu emisiji i na kraju cele price, voditeljka pita: "sada kad ste konacno zena, trazite decka?" odgovor: "ne... trazim devojku!" :D:D:D
...kao na onom slavnom grafitu: dzaba ste krecili :D:D:D
pa to i nije tako čudno...gomila trans ljudi nisu strejt jer ne mora da znači da nekog automacki privlači suprotni rod od onog sa kojim se identifikuju.

Kako je meni lepo.
Love You Kiss GIF by swerk

Znaci, ako se vodimo zapadnim vrednostima oko tranvestita, to znaci da se mogu izjasniti kao zena iako sam musko i navodno svi treba da se pretvaraju da je to istina. Da "postuju" moje unutrasnje ja.

Znaci od sad pisem u zenskom rodu. Sada sam venesica. Ne trolam. :heart:
Nisi bio samo muškarac, predstavljao si se kao muškarčina, kako sada ovaj nagli preokret?

Derperi itd. postoje oduvek u svim drustvima i cine jedan mali promil... A kod nas i slicnih stvaraju nevidjene rasprave na visokom i svakom drugom nivou... Upravo zato sto smo nerazvijeno drustvo...
Procice ova korona, vreme kada nismo u fokusu evropske administracije, vreme kada nastavljamo da se zaduzujemo. Vreme ovog naseg laznog puta u eu... Razvlacenja ispunjavanja uslova itd... I gde cemo biti nakon toga... Za tih desetak godina... Pa daleko iza Bugarske i Rumunija, a i prilicno iza CG... I i dalje cemo kao i devedesetih trucati o nekom raspadu svetskog poredka u kome ce profitirati lenjivci(praoci svih naroda)...

Ok. Evo, izjašnjavam se, nije sprdnja. Ali zaista nije. Mnogo puta sam svašta nešto razmišljao u tom pravcu, ne samo od skoro. Što više mislim o tome, sve mi je nekako logičnije da stvari stoje upravo tako.

Kada kažem razmišljao, aludiram na to da mi je prolazila ideja kroz glavu kako bi izgledalo kada bih bio na hormonskoj terapiji i koliko bi to kompleksno bilo u srpskom društvu, a da ne doživim diskriminaciju.

Što sam više posmatrao sebe, to sam više video femi karakteristike.
Dakle, eto, izjasnih se. Je li ovo neka vrsta zvanične izjave? Jer sprdnja nije.
Mene sad zbunjuje što svuda stoji muški rod u glagolima? Iskoči prošlost ili?

kazem ratovao jer je kao muskarac sluzila u vojsci srbije
Meni bi bilo lakše da se stalno koristi jedan rod, a ne u istoj rečenici i on i ona, dakle žena ali trans, to znači da ima penis ali je žena...
Ovo samo zbunjuje...
Ne, ja bih sve ispoštovala, međutim, zbunjuje mw nedoslednosti. Pošto Vanesu neću viđati van foruma, ja ću zaboraviti da je trans.. Prosto žena, ako tako smatra.

Meni bi bilo lakše da se stalno koristi jedan rod, a ne u istoj rečenici i on i ona, dakle žena ali trans, to znači da ima penis ali je žena...
Ovo samo zbunjuje...
Ne, ja bih sve ispoštovala, međutim, zbunjuje mw nedoslednosti. Pošto Vanesu neću viđati van foruma, ja ću zaboraviti da je trans.. Prosto žena, ako tako smatra.
Nece biti nedoslednosti. Objasnjavala sam tabu nesto i cas sam razmisljala da pisem u zenskom rodu, pa iz navike u muskom.

Back