gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
vanesa je nesto kao nova major helena, samo sto je major helena odsekla visak materijala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je to?vanesa je nesto kao nova major helena, samo sto je major helena odsekla visak materijala
izguglaj, vrlo znacajna trans aktivistkinja, oficir sa uglednom karijerom, mislim da je ratovao i na kosovuKo je to?
Sad videh. Interesantno. Vidis, major. Neko bi rekao "To je vojnik, muskarcina" i te maco price. Ali retko znamo sta se krije ispod.kazem ratovao jer je kao muskarac sluzila u vojsci srbije
pa to i nije tako čudno...gomila trans ljudi nisu strejt jer ne mora da znači da nekog automacki privlači suprotni rod od onog sa kojim se identifikuju.to sa major helenom je jedna teze razumljiva prica...bila(bio) je kodTanje Vojtehovskiu emisiji i na kraju cele price, voditeljka pita: "sada kad ste konacno zena, trazite decka?" odgovor: "ne... trazim devojku!"
...kao na onom slavnom grafitu: dzaba ste krecili![]()
...velika je tu zbrka u glavi...pa to i nije tako čudno...gomila trans ljudi nisu strejt jer ne mora da znači da nekog automacki privlači suprotni rod od onog sa kojim se identifikuju.
pa nije zbrka ako kapiraš da ne moraju svi da budu strejt XD...velika je tu zbrka u glavi...
eh, kud to ranije nisam znao...pa nije zbrka ako kapiraš da ne moraju svi da budu strejt XD
Nisi bio samo muškarac, predstavljao si se kao muškarčina, kako sada ovaj nagli preokret?Znaci, ako se vodimo zapadnim vrednostima oko tranvestita, to znaci da se mogu izjasniti kao zena iako sam musko i navodno svi treba da se pretvaraju da je to istina. Da "postuju" moje unutrasnje ja.
Znaci od sad pisem u zenskom rodu. Sada sam venesica. Ne trolam.![]()
Samoposmatranje.Nisi bio samo muškarac, predstavljao si se kao muškarčina, kako sada ovaj nagli preokret?
Mene sad zbunjuje što svuda stoji muški rod u glagolima? Iskoči prošlost ili?Ok. Evo, izjašnjavam se, nije sprdnja. Ali zaista nije. Mnogo puta sam svašta nešto razmišljao u tom pravcu, ne samo od skoro. Što više mislim o tome, sve mi je nekako logičnije da stvari stoje upravo tako.
Kada kažem razmišljao, aludiram na to da mi je prolazila ideja kroz glavu kako bi izgledalo kada bih bio na hormonskoj terapiji i koliko bi to kompleksno bilo u srpskom društvu, a da ne doživim diskriminaciju.
Što sam više posmatrao sebe, to sam više video femi karakteristike.
Dakle, eto, izjasnih se. Je li ovo neka vrsta zvanične izjave? Jer sprdnja nije.
Objašnjavala sam tabu u tom periodu. Nisam htela da pišem u ženskom rodu dok on shvati da ne trolam. Kada je rekao okej, piši, ja pišem. Šta te zbunjuje?Mene sad zbunjuje što svuda stoji muški rod u glagolima? Iskoči prošlost ili?
Meni bi bilo lakše da se stalno koristi jedan rod, a ne u istoj rečenici i on i ona, dakle žena ali trans, to znači da ima penis ali je žena...kazem ratovao jer je kao muskarac sluzila u vojsci srbije
Nece biti nedoslednosti. Objasnjavala sam tabu nesto i cas sam razmisljala da pisem u zenskom rodu, pa iz navike u muskom.Meni bi bilo lakše da se stalno koristi jedan rod, a ne u istoj rečenici i on i ona, dakle žena ali trans, to znači da ima penis ali je žena...
Ovo samo zbunjuje...
Ne, ja bih sve ispoštovala, međutim, zbunjuje mw nedoslednosti. Pošto Vanesu neću viđati van foruma, ja ću zaboraviti da je trans.. Prosto žena, ako tako smatra.
Sad videh. Interesantno. Vidis, major. Neko bi rekao "To je vojnik, muskarcina" i te maco price. Ali retko znamo sta se krije ispod.
Aludiram na mentalnu stranu, ne fizicku.Više se ne krije ništa, odstranila ga je.
Aludiram na mentalnu stranu, ne fizicku.