limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 38.715
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanimljivo. Samo ne bih izabrala kupe gde si sa nepoznatim osobama.
Da, mnogi ne znaju .Znam.Ja sam samo bila na stanici Orijent ekspresa u Istanbulu.Sad je restoran.
Срцна нова година првоKad Getsbiša? I gde si tačno putovao?
Утисака је много. Прво, железнички саобраћај је изузетно популаран у Русији. Возови су им чисти и сваки вагон има своју стјуардеса. У воз се не може ући ако немате карту па је тиме безбедност на високом нивоу.Mozes li malo detaljnije opisati.Sta je na tebe ostavilo najjaci utisak?
Зато је боље да се ми организујемо и идемо заједно, са Крстарице на воз- воз лудакаИ мени изгледа као интересантно, и романтично, путовање, мада су обично коментари да уживање у вожњи спектакуларним пределима брзо замени умор и досада. Зато је можда боље и даље имати жељу и идеализовати нешто, него жељу испунити и разочарати се. Мада, ако се спрема екипа одавде, планирајте и мене...
Mislim da je dosadno dosadnim ljudima.И мени изгледа као интересантно, и романтично, путовање, мада су обично коментари да уживање у вожњи спектакуларним пределима брзо замени умор и досада. Зато је можда боље и даље имати жељу и идеализовати нешто, него жељу испунити и разочарати се. Мада, ако се спрема екипа одавде, планирајте и мене...
Завидим!Ја сам путовао тим возом, пругом, од Москве до Јекатеринбурга. Путовање је било 26 часова. Сео сам у воз у вечерњим часовима и преспавао целу ноћ. Сутрадан, како се воз приближавао Уралу и Азији, природа је била све интересантнија.
Планирам да кренем тим возом дубље на исток али никако да испланиран. Русија је толико огромна да је тешко одлучити куда пре. Европски део сам мање више пропутовао и познат ми је. Азијски је у плану, посебно Алтај.
Много интересантније је путовање Волгом. Волга је тако моћна а на појединим деловима толико широка да имате утисак да пловите морем.
Имао сам прилику да пловим Волгом и то је баш за памћење.