limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 38.715
Da li je neko putovao?Ako jeste,pisite utiske.
Meni je to san,ali ne vjerujem da ce se ikad ostvariti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šta tu ima vredno sanjanja? bespuća Rusije?Da li je neko putovao?Ako jeste,pisite utiske.
Путовао ја али не целом дужином. Двоспратни вагони са туш кабином, ресторан... Пејзажи фантастични.Da li je neko putovao?Ako jeste,pisite utiske.
Од када је рат у Русији?Kako to sad funkcioniše s obzirom na rat? Imao sam strašnu želju kad sam bio student.
Ništa od toga.
Onda, gledao sam neku budalaštinu od tzv Orijent Xpresa od Venecije do Londona.
Teška prevara.
Ти си путовао или пишеш напамет?šta tu ima vredno sanjanja? bespuća Rusije?
pitamТи си путовао или пишеш напамет?
Не, ти ниси питао било шта, написао си констатацију.
Ne bih rekla da su samo bespuca.Prolazi se kroz vise gradova,Bajkalsko jezero...itdšta tu ima vredno sanjanja? bespuća Rusije?
Je li bilo nesto opasno?Ma nema, čim Limun otvori temu![]()
Путовао сам железницом Швајцарске.Kako to sad funkcioniše s obzirom na rat? Imao sam strašnu želju kad sam bio student.
Ništa od toga.
Onda, gledao sam neku budalaštinu od tzv Orijent Xpresa od Venecije do Londona.
Teška prevara.
Mozes li malo detaljnije opisati.Sta je na tebe ostavilo najjaci utisak?Путовао ја али не целом дужином. Двоспратни вагони са туш кабином, ресторан... Пејзажи фантастични.
Од када је рат у Русији?
Ти си путовао или пишеш напамет?
i moj : DDa li je neko putovao?Ako jeste,pisite utiske.
E, to je prava stvar, tamo obići US vozom, imaju organizovano, ali je vrlo skupo.Vise se izgleda ne smije Rusija ni pomenuti,a da odmah ne bude... rat,Putin...itd.
Amerika ratuje decenijama...ali nikad im to nije smetalo u vezi turizma,niti je ko uopste povezivao te dvije stvari.
Kad Getsbiša? I gde si tačno putovao?Путовао сам железницом Швајцарске.
Прелепо.
Транссибирском железницом нисам још.
Znam.Ja sam samo bila na stanici Orijent ekspresa u Istanbulu.Sad je restoran.Ljudi, nema više Orijent Xpresa do Istanbula, rekoh vam - vozi od Venecije do Londona.
Izgleda nas ima vise.Mogli smo se organizovati.i moj : D
Inače,mislim da mi imamo malo turistickih infornacija o ruskim gradovima,osim Moskve i St.Peterburga.