Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 13.823
Кажи ми да се зајебаваш!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кажи ми да се зајебаваш!
Ne nego sto mogu da napravim spejs satl i odbranim porodicu koju sam ja napravio,a i tzv zenske stvari radim bolje osim radjanjakao na primer kom? naročito u odnosu na tebe? kako si ti nadmoćan?
tvoja nadmoć nada mnom počinje i završava se time što možeš da me prebiješ, i to je to.
Ne nego sto mogu da napravim spejs satl i odbranim porodicu koju sam ja napravio,a i tzv zenske stvari radim bolje osim radjanja
Imam sve a i muda da ne dozvolim drugima da ih pustaju samo verbalno,jer kao sto vidis ti baratas ogorcenim pretpostavkama i zeljama samoti ne možeš da napraviš spejs šatl, nemaš ni obrazovanje, ni inteligenciju, ni sredstva.
a nemaš ni porodicu, samac si.
Imam sve a i muda da ne dozvolim drugima da ih pustaju samo verbalno,jer kao sto vidis ti baratas ogorcenim pretpostavkama i zeljama samo
Ne i verbalno da te postavim na mesto da ne nabrajam dalje, ni u cemu nisi iznad ni mnogo vecih slabica od muskaracaimaš đavola.
elem, kao što rekoh, tvoja nadmoć se zasniva samo na mogućnosti da pretučeš. i to je sve.
Ne i verbalno da te postavim na mesto
Pa evo vidimo ovde kako samo laprdas jer si zeljna moje paznje,nigde istine samo prazna slamamožda samo pod pretnjom nasilja. inače, nema šanse.
Pa evo vidimo ovde kako samo laprdas jer si zeljna moje paznje,nigde istine samo prazna slama