Transrodni bokser je nokautiran za 21 sekundu, ali daje prkosnu izjavu

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.906
Transrodni bokser Patrisio Manuel objavio je izjavu u kojoj potvrđuje da će nastaviti da se bavi boksom, uprkos tome što je pretrpeo prvi gubitak u profesionalnoj karijeri. Manuel je bila petostruka amaterska šampionka SAD pre nego što je pre skoro deceniju bila podvrgnuta operaciji promene pola i pretrpela je iznenađujući poraz od Džošue Brajana Rejesa.

1712873240389.png

mnogo veći problem je sa trans ženama u sportu jer je to više nego očigledno varanje ne samo zbog nivoa testosterona to čak i nije presudno nego zbog konstitucije,obima šake,stopala kapacitet pluća itd.čitao sam o tome naravno medicina je toliko napredovala da danas sve to može da se koriguje skoro do kraja ali gledao sam recimo nekog soma od 2 metara plivača koji je u nekom momentu rešio da je trans žena i isti taj som u nešto ženstvenijem izgledu je pobedio na takmičenju za žene komična scena stoji ta osoba na postolju kao pobednik onako ogromna a sa strane sitne devojke kao druga ,treća...ludilo

Poslednja izmena:
mnogo veći problem je sa trans ženama u sportu jer je to više nego očigledno varanje ne samo zbog nivoa testosterona to čak i nije presudno nego zbog konstitucije,obima šake,stopala kapacitet pluća itd.čitao sam o tome naravno medicina je toliko napredovala da danas sve to može da se koriguje skoro do kraja ali gledao sam recimo nekog soma od 2 metara plivača koji u nekom momentu rešio da je trans žena i isti taj som u nešto ženstvenijem izgledu je pobedio na takmičenju za žene komična scena stoji ta osoba na postelju kao pobednik onako ogromna a sa strane sitne devojke kao druga ,treća...ludilo
Da, postoji taj prevarant. Ima jos jedan za mma koji je polomio lobanju protivnici..

Zamisli sad kad neki teniseri koji su u top 100 kazu da su zene i krenu da odvaljuju sve grem slemove. Zene nestaju u svojoj sopstvenoj kategoriji

Back