badja007
Ističe se
- Poruka
- 2.313
Znaci nema tu zensku stvar,matericu itd.....pa onda nije zensko majka mu stara......pa nemoze dole biti ko zena.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci nema tu zensku stvar,matericu itd.....pa onda nije zensko majka mu stara......pa nemoze dole biti ko zena.
psihicki jeste..mozda vece zensko nego ja..u svojoj psihi.Oni toliko uzivaju biti zena.Sredzuju se.Znaci nema tu zensku stvar,matericu itd.....pa onda nije zensko majka mu stara......![]()
ona je izvrsila operaciju,tako da valjda ima sve unutrasnje i spoljanje organepsihicki jeste..mozda vece zensko nego ja..u svojoj psihi.Oni toliko uzivaju biti zena.Sredzuju se.
Ja mislim da je odbojkaš ili rukometaš. Nije fudbaler sigurno. Ja se divim ovim momcima koji snimaju spotove sa ovim trandžama. Mene bi iskreno bilo pomalo blamdobar..zgodan.Za koji klub je igrao?
ma i meni da sam musko.Iskreno.Pored ovoliko zena.Ja mislim da je odbojkaš ili rukometaš. Nije fudbaler sigurno. Ja se divim ovim momcima koji snimaju spotove sa ovim trandžama. Mene bi iskreno bilo pomalo blam. Treba još samo da me pitaju jesi li ziguo onu trandžu na snimanju spota ili je bilo poslije spota ?
![]()
ime pudlice
Ja mislim da je odbojkaš ili rukometaš. Nije fudbaler sigurno. Ja se divim ovim momcima koji snimaju spotove sa ovim trandžama. Mene bi iskreno bilo pomalo blam. Treba još samo da me pitaju jesi li ziguo onu trandžu na snimanju spota ili je bilo poslije spota ?
![]()
jesi videla ti koji frajer,pa ni on nije sam svoj![]()