Transport macora autobusom

• Začetnik teme Začetnik teme p0p
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pitati veterinara mislim da se zove sendalin pasta.....inače obavezno da bude transporteru i da ne otvaraš ni u kakvom slučaju.....naravno gledaj da prvo izvrši nuždu pre polaska....ne sme ni da jede mnogo...zavisi od dužine putovanja.....
Inače mačke ne vole putovanja i promenu sredine mogu se uspaničiti i pobeći.......stavi ogrlicu sa adresarom ali bez zvonca.......za svaki slučaj
Saveti za mačke

Ako je putovanje dugo, možeš na kratko da ga pustiš kad autobus negde stane, ali OBAVEZNO da ima povodac i da ti ideš sa njim a ne da ga negde vežeš.
Znam ljude koji su tako izgubili svog ljubimca: zastali kolima da se odmore, pustili mačka da prošeta, pojurio ga je neki pas - i nikada ga više nisu našli!:(

Ja sam nosila macku 1, grebo isto ko ti bg-ca, kad vozac nije izbacio i mene i macku naglavacke kroz zatvoren prozor... To su bile muke zive... Skakala je, urlala, zavijala, sta oces... Jos sam isla kolima. Uopste ne vidim nacin da to izvedes busom. Kupi onu nosilicu jednu, ima ih kod kineza, 1200 din, pa bar znas da ti nigde nece otrcati ili skakati nekome po glavi.

Ja sam nosila macku 1, grebo isto ko ti bg-ca, kad vozac nije izbacio i mene i macku naglavacke kroz zatvoren prozor... To su bile muke zive... Skakala je, urlala, zavijala, sta oces... Jos sam isla kolima. Uopste ne vidim nacin da to izvedes busom. Kupi onu nosilicu jednu, ima ih kod kineza, 1200 din, pa bar znas da ti nigde nece otrcati ili skakati nekome po glavi.
evo ima na limundu svakodnevno se nude transporteri za mace.bas povoljno.
ja skoro kupila u jednoj radnji,platila oko 2 hilj,kasno videh na ovom aukcijskom sajtu:dash:

Back