qqjay
Domaćin
- Poruka
- 3.568
Dobro,sta si onda htela da kazes ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neposredno sam htela da ti kazem da batalis bavljenje akcijamaDobro,sta si onda htela da kazes ?
Ukapirao sam ja to jos posle tvog prvog posta na onoj temi , video sam da imas lose namere ,mozda si mi i neku vradzbinu bacila !
Рајела, Сасвим те озбиљно питам јер заистаа не разумемк шта си хтела да кажеш. И српски језик, ко и сваки други можеш да користиш тако да је значење поједине реченица амбивалентно. Дакле, ако кажеш, Кинези су глупи за Амере... то може да значи да американци мисле да су Кинези глупи, али може да значи и да су Кинези глупи у оддносу на амере. Кад је реченица једноставна, нема начина да из саме радње реченице закључим ша си ти хтела да кажеш, па те молим да ми растумачиш на кије од та два си ти мислила овом приликом. Унапред хвала.
A jel, nisam znala, tnks za informaciju.Kosovari izgradili autocestu pristina - tirana .
Htela sam da kazem da svaka pametna drzava ( a tu je i Kina, Rusijua, USA, Kanada, Australija) sama odlucuje da li ce se infrastruktura
zasnivati na ziliJon kilometara autoputeva, ili na 1000000 km savrsene zeleznice, ili na helkopterima, avionima, ladjama.
Pa su tako Kinezi u pravu , recimo za Japance , mozda i Koreance, ali to nije recept za Autralijance ili Amere jer oni imaju drugaciji
pristup tom "putu svile" , na nama nije da sudimo ko je glup, a ko pametan.
Eto, to bi bio moj stav oko teme.
Za nas , na Balkanu bi bilo najbolje da transport preselimo na reke.
Sanovnik ako zatvoris granicu sa hr onda se rayala nece moci vratiti kuci u njemacku pa ce raditi na niskoj burzi a to bi samo dotuklo srpsku privredu !
Sanovnik ako zatvoris granicu sa hr onda se rayala nece moci vratiti kuci u njemacku pa ce raditi na niskoj burzi a to bi samo dotuklo srpsku privredu !