ravana
Domaćin
- Poruka
- 4.537
Da li buducnost pripada autocestama , zeljeznici , rijecnim kanalima ili avinima ? U hr je mreza autocesta skoro gotova , gradi se nova pruga zg - ri kao i zagrebacki aerodrom a u planu je i kanal dunav sava .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li buducnost pripada autocestama , zeljeznici , rijecnim kanalima ili avinima ? U hr je mreza autocesta skoro gotova , gradi se nova pruga zg - ri kao i zagrebacki aerodrom a u planu je i kanal dunav sava .
reputacija!!!Inace,ova tema je bila vec letos,zar ne???Требва да буде такав да се између Ссрбије и Хрватске не одвија. Све друго је одлично и пожељно, без обзриа на цену и без обзира на даљину.
reputacija!!!Inace,ova tema je bila vec letos,zar ne???
Mogu gurati koliko god hoce,nema nista od toga.Јесте. Деца Будимира Лончара не преестају да гурају нову југославију, са Србијом као хрватско словеначком колонијом.
Mogu gurati koliko god hoce,nema nista od toga.
Kako to mislis???Pa ovakve kao ja,vi ste Savom iz Jasenovca slali za Srbiju.Ravana,zelim ti,uprkos svemu sve najbolje u Novoj,ali ne vredjaj vise.Desile su se stvari preko kojih se ne moze preci nikako.To sto komuniciramo ovde samo znaci da je meni jasno da svi Hrvati nisu ustashe,ali to ne znaci,,da sam ja vas."aj ne gnjavi , ti si nas !
Zelim i ja tebi sretnu novu i da se ohladis od politike na pdf ekonomija jer cemo obojica dobiti ban zbog spama . Tema je transportno povezivanje . Nemoj mi sada reci da bi ti smetao superbrzi vlak LJ - SK ?
Zelim i ja tebi sretnu novu i da se ohladis od politike na pdf ekonomija jer cemo obojica dobiti ban zbog spama . Tema je transportno povezivanje . Nemoj mi sada reci da bi ti smetao superbrzi vlak LJ - SK ?
Sta se imamo povezivati kada kad smo bili povezani zavrsilo je ratom i masovnim ubistvima???Da li si ikada razmisljao o tome kakvi bi bili unutar te drzave odnosi izmedju republika,a da nije bilo rata '90-tih i da smo kojim slucajem danas zajedno????Opet bi- i to dugi niz godina,a ono barem od proglasenja svetske ekonmske krize 2008-me-jedni druge napadali za lose ekonomsko poslovanje i stanje,te bi svako zagovarao razlaz,jer se sa ovim drugima se nikako ne moze.Jel' tako da bi se to desilo?E,ovako,posto smo vec dugo razdvojeni,politicari svake republike su dokazali da nisu sposobni te da Yuga kao federalno drzavno uredjenje nije bila glavni krivac,nego nesposobnost onih koji su vodili drzavne funkcije.Narod je danas toliko zaglupljen da mu se bas nista ne moze objasniti.Stoga,svako samostalno i bez povezivanja neka ide u svoju konacnu propast.Zelim i ja tebi sretnu novu i da se ohladis od politike na pdf ekonomija jer cemo obojica dobiti ban zbog spama . Tema je transportno povezivanje . Nemoj mi sada reci da bi ti smetao superbrzi vlak LJ - SK ?
Znaci kinezi su glupi sto su izgradili liniju sangaj - peking , japanci jos gluplji a francuski TGV teski idiotizam ? Postojao je orijent ekspres bec - istambul i bio je turisticka atrakcija .
Upravo tako i nikako drugacije...a mozemo o ovome i u parama.Na kraju krajeva,ja sam jednom uz,,pomoc"Hayeka objasnio ovde na ovom pdf-u kako to izgleda iz ugla ekonomije kada jedan narod uradi ono sto su Hrvati uradili Srbima iz Hrvatske.Сви они су у праву. Нико никад ником није уредио оно што су хрватски свештеници, хрватски писци, хрватски учитељи наставноици, гимназијалци, хрватске часне сетсре, радници сељаци градска господа, хрватски интелектуалци урадили српској деци. И то у васколикој светској историји. Тако гадне злачине нису чинили ни монголи, авари.
Za Amere, Kanadjaane, Australijance su verovatno glupi.Znaci kinezi su glupi sto su izgradili liniju sangaj - peking , japanci jos gluplji a francuski TGV teski idiotizam ? Postojao je orijent ekspres bec - istambul i bio je turisticka atrakcija .
Za Amere, Kanadjaane, Australijance su verovatno glupi.
U odnosu na* je htela da napise, valjda"
U odnosu na* je htela da napise, valjda"
Nisi ti decko igrac za mene, ti srpski ne znas, barem ne ovaj malo sofisticiraniji u kome su prilozi od "velebitne" vaznosti.Pa bre , Kinezi su glupi u odnosu na Amere , valjda to ?