transport buducnosti ?

Требва да буде такав да се између Ссрбије и Хрватске не одвија. Све друго је одлично и пожељно, без обзриа на цену и без обзира на даљину.

Zelim i ja tebi sretnu novu i da se ohladis od politike na pdf ekonomija jer cemo obojica dobiti ban zbog spama . Tema je transportno povezivanje . Nemoj mi sada reci da bi ti smetao superbrzi vlak LJ - SK ?

Cekaj Ravana, a sta , koga da povezuju ti brzi vlakovi i brze pruge.
U Francuskoj, Nemackoj, Svajcarskoj postoje odavno , ali ziv covek ne transportuje robu vlakovima jer je to skupo, a nezavisno od brzine vlakova
sporo ide. Sve je na drumovima,.

Zelim i ja tebi sretnu novu i da se ohladis od politike na pdf ekonomija jer cemo obojica dobiti ban zbog spama . Tema je transportno povezivanje . Nemoj mi sada reci da bi ti smetao superbrzi vlak LJ - SK ?

Ти се бавиш искључиво потлитиком на свако подфоруму. Све што напишеш је искључиво у правцу и у корист некаквих интеграција и заједнице између срба и Хрвата. Е па тако нечег никад неће бити. Ама баш никад.

Sta se imamo povezivati kada kad smo bili povezani zavrsilo je ratom i masovnim ubistvima???Da li si ikada razmisljao o tome kakvi bi bili unutar te drzave odnosi izmedju republika,a da nije bilo rata '90-tih i da smo kojim slucajem danas zajedno????Opet bi- i to dugi niz godina,a ono barem od proglasenja svetske ekonmske krize 2008-me-jedni druge napadali za lose ekonomsko poslovanje i stanje,te bi svako zagovarao razlaz,jer se sa ovim drugima se nikako ne moze.Jel' tako da bi se to desilo?E,ovako,posto smo vec dugo razdvojeni,politicari svake republike su dokazali da nisu sposobni te da Yuga kao federalno drzavno uredjenje nije bila glavni krivac,nego nesposobnost onih koji su vodili drzavne funkcije.Narod je danas toliko zaglupljen da mu se bas nista ne moze objasniti.Stoga,svako samostalno i bez povezivanja neka ide u svoju konacnu propast.

Znaci kinezi su glupi sto su izgradili liniju sangaj - peking , japanci jos gluplji a francuski TGV teski idiotizam ? Postojao je orijent ekspres bec - istambul i bio je turisticka atrakcija .

Сви они су у праву. Нико никад ником није уредио оно што су хрватски свештеници, хрватски писци, хрватски учитељи наставноици, гимназијалци, хрватске часне сетсре, радници сељаци градска господа, хрватски интелектуалци урадили српској деци. И то у васколикој светској историји. Тако гадне злачине нису чинили ни монголи, авари.

Сви они су у праву. Нико никад ником није уредио оно што су хрватски свештеници, хрватски писци, хрватски учитељи наставноици, гимназијалци, хрватске часне сетсре, радници сељаци градска господа, хрватски интелектуалци урадили српској деци. И то у васколикој светској историји. Тако гадне злачине нису чинили ни монголи, авари.
Upravo tako i nikako drugacije...a mozemo o ovome i u parama.Na kraju krajeva,ja sam jednom uz,,pomoc"Hayeka objasnio ovde na ovom pdf-u kako to izgleda iz ugla ekonomije kada jedan narod uradi ono sto su Hrvati uradili Srbima iz Hrvatske.

Za Amere, Kanadjaane, Australijance su verovatno glupi.

Е овон је занимљиво. Нисам те баш најбоље разумео. Да ли си мислила да су у односу на Аустралијаце, Амере, Канађане, Кинези Глупи, или си хтела да кажеш да су Кинези глупи по мишљењу Аустралијанаца, Амера, Канађана? То су потпуно различите ствари, па ме баш занима шта си хтела да кажеш .

Back