Transparentne haljine

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.757
U poslednje vreme sve ih je više i više...Sviđaju vam se? Mislite da su prikladne recimo za jednu večeru na javnom mestu ili da se prošeta ulicom?

KAKO SU TRANSPARENTNE HALJINE POSTALE POPULARNE

3(325).JPG

Zašto se poznate dame sve češće odlučuju za providne haljine, u čemu je caka? Čini se da su se pravila promenila, pa sve češće viđamo glumice i pevačice u izazovnim izdanjima. Ispod providne haljine se obavezno nazire donji veš, a dok jedni kažu da su ovakve kombinacije vulgarne i nepristojne za crveni tepih, kritičari se slažu da je ovo novi trend koji ćemo viđati i u narednim godinama. Danas se prisećamo svih tih providnih haljina i pokušavamo da shvatamo zašto su ovakve haljine postale popularne.

Megan Fox je hrabro iznela providnu haljinu, a njen izled se ocenio kao jedan od najboljih, pa je došlo do velike zabune. Ljudi se pitaju od kada je u redu nositi providnu haljinu na važnom događaju, a kriičari objašnjavaju da su ove haljine u vrhu trendova. Maeve Reilly je stilista koja je želela da Megan bude primećena, jer smo svedočili ne tako vrhunskim modnim potezima kada je nosila Mugler, na VMA dodeli nagrada, ili kada je prošle godine nosila haljinu Dundas and Revolve na Gala večeri. "Gola" haljina bila je popularna i 93. godine, a nosila ju je Kate Moss, kasnije ju je nosila i Rihanna, a sada i Megan.

gettyimages-1339922785.jpg

Na Emmy dodeli nagrada, Issa Rae je nosila sličnu haljinu, samo u srebrnoj nijansi. Haljina za plažu direktno je postala haljina za crveni tepih, pa i dalje imamo i pozitivne i negativne komentare.

4(615).jpg

Hailey Bieber je na VMA dodeli nagrada izabrala belu haljinu koja je providna i ima aplikaciju na grudima. Sofisticirana Alaïa haljina se brzo našla na listi novih trendova.

5(582).jpg

Zoë Kravitz izabrala je haljinu sa svetlucavim kristalima. Iako se čini da je ova haljina veoma nepraktična za nođenje, mlada glumica je bila puna samopouzdanja dok je šetala i pozirala pred kamerama.

7(457).jpg

Iako ove haljine otkrivaju previše, one su otvorile novi modni put. Dizajneri su dali sebi za pravo da donje rublje shvate kao deo modne kombinacije. Oni objašnjavaju kako žele da žensko telo prikažu kao lepo i slobodno. Čak se tumači da se ovakve haljine tumače i kao metafora koja prikazuje potpunu transparentnost i filtriranu slavu. Šta je u pitanju zapravo, vreme će pokazati.

8(441).jpg

Mugler i Givenchy komentarišu ove haljine kao individualni ženski izbor koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. A modni brendovi su zauzeli i naučni stav koji potvrđuje da nošenje kvalitetnog donjeg veša jača samopouzdanje kod žena i čini da se osećaju bolje. "Osećaj samopouzdanja može nas učiniti fizički privlačnijima jer smo skloni da drugačije hodamo, govorimo i imamo drugačiju gestikulaciju." piše u studiji.

9(375).jpg

I dok svedočimo novoj modi, i dalje imamo različite komentare i rzličita mišljenja, što je sasvim u redu. Ovakav izgled retko ko će poneti u prodavnicu, na posao ili u restoran. Možda je on samo i rezervisan za poznate i za njihovo izražavanje kroz odevne kombinacije.

10(335).jpg

A bda se u modnom svetu ništa ne događaja slučajno, svedoče i brojke koje potvrđuju da je prodaja donjeg veša počela enormno da raste početkom godine, a dizajneri su tu da iskoriste situaciju na tržištu.

Šta vi kažete o ovom novom trendu?

I dok svedočimo novoj modi, i dalje imamo različite komentare i rzličita mišljenja, što je sasvim u redu. Ovakav izgled retko ko će poneti u prodavnicu, na posao ili u restoran. Možda je on samo i rezervisan za poznate i za njihovo izražavanje kroz odevne kombinacije.

10(335).jpg

A bda se u modnom svetu ništa ne događaja slučajno, svedoče i brojke koje potvrđuju da je prodaja donjeg veša počela enormno da raste početkom godine, a dizajneri su tu da iskoriste situaciju na tržištu.

Šta vi kažete o ovom novom trendu?
Meni je ovo ozbiljno smešno...ne bih mogao da izađem se nekom devojkom koja ima ovako nešto na sebi a da se ne smejem kao idiot svo vreme...MIslim ono,nemam problem sa tim da obuče ako baš hoće...ali bih se pitao zašto svo vreme XD

inače ima ovde i jedna koja bi bila super za neki dejt na plaži onako
na primer ova :D

ostalo mi se ne sviđa...al ne što je providno,to mi ne smeta da izađem sa devojkom koja na sebi ima nešto providno al je nekako previše kitnjasto,jednostavno ne ide uz taj tip devojaka sa kojima obično izlazim XD

Šta ti Korni ,misliš o ovim haljinama?
pokusavam da ne mislim...krenimo odatle :lol:
kao sto nam Loki rece...ajde na plazi pa da se providi...i u spavacoj sobi...
ovako..mislim...ne mislim... :lol:
eee bila je jedna koja mi se skoro svidela...skoro...ali ne mogu da nadjem...i nije bila tako transparentna nego vise nude...ali ta jedna od svih...

Back