Da li je neko putovao u Kinu transibirskom zeleznicom? Po mogucstvu u skorije vreme, znaci poslednje dve godine.Zelela bih da " kupim " tudje iskustvo, da ne bude bas previse iznenadjenja kad ja krenem.
Pozdrav.
Pozdrav.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Milena_9:Da li je neko putovao u Kinu transibirskom zeleznicom? Po mogucstvu u skorije vreme, znaci poslednje dve godine.Zelela bih da " kupim " tudje iskustvo, da ne bude bas previse iznenadjenja kad ja krenem.
Pozdrav.
Milena_9:Uvek mogu da odem avionom, to se zna kako izgleda.No avantura nije u tome, zar ne?![]()
Poznajem mnogo ljudi koji su putovali vozom, znaci transibirskom, ali je to bilo sve nekako do pre 4 godine.I svi su ostali zaljubljeni u to putovanje. No velika je razlika da li ides kineskim ili ruskim vozom, da li ces preko Mongolije ili direkt, itd...
Kada se spremis na takav poduhvat, ne pitas koliko kosta,nego koliko dugo treba da skupljam novce za to.
Ides li, Jagodice?![]()
Svaka čast, to bi STVARNO bilo putovanje za ceo život !jagodica:... ocemo posle do NZ brodom?![]()
METRO:Uskoro ce se moj san (jedan od mnogih) ostvariti!
Hajde pridruzi mi se ako smes!![]()