Transformers: War for Cybertron Trilogy - Kingdom

gost 422686

Buduća legenda
Poruka
27.626

Transformers: War for Cybertron Trilogy - Kingdom​

Posle mastersa na red za upropašćavanje došli su i Transformesi. Nova Netfliksova animirana serija.

Mani smeta to što se sada masovno prave ributovi poznatih i popularnih serija za decu kako bi se koristiloe u propagandne svrhe.

Onda kad smo mi bili deca te su serije bile dobre zato što su uvek imale moralne poruke i likovi su bili mnogo plemenitiji. Ovde u Transformersima će verovatno biti relativizacija dobra i zla. Ali opet videćemo.

Balinluce sijitski, dodjite i preplavi nas, skratite nam muke.
Ma mogu i suniti, oni "navodno" isto ne podnose Zidove.
Bilo sta, samo da se karte preokrenu.
Evo, spreman sam se sunetiti, krsten, pricescen i krizman u katolickoj crkvi.
Sunetite me, mozda ne skarama, ali Prepexom.

Samo da ova nakarada od tzv. "krscanske Europe" prestane.
Spasite nas od samih sebe.
Puna mi je kapa ove propadajuce civilizacije koja lize zidovsko prkno.

Transformers: War for Cybertron Trilogy - Kingdom​

Posle mastersa na red za upropašćavanje došli su i Transformesi. Nova Netfliksova animirana serija.

Mani smeta to što se sada masovno prave ributovi poznatih i popularnih serija za decu kako bi se koristiloe u propagandne svrhe.

Onda kad smo mi bili deca te su serije bile dobre zato što su uvek imale moralne poruke i likovi su bili mnogo plemenitiji. Ovde u Transformersima će verovatno biti relativizacija dobra i zla. Ali opet videćemo.
War For Cybertron je zapravo jako dobar.
Meni je sve vreme delovalo da je pravljeno nama koji smo bili klinci dok su se prikazivali originalni serijali. Dakle nije naivno i za decu, ima slojeve, dubinu..sve

Back