Transformacije

• Začetnik teme Začetnik teme Raisa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Raisa

Iskusan
Poruka
5.462
Mislim na fizicki izgled i stil pre svega. Jeste li osoba koja se cesto menja? Od boje kose,nachina oblachenja,npr jednu godinu kao metalka drugu godinu vec sve crne stvari lete iz ormara i nosite sve usko,neprepoznatljivo od vasheg proslog stila..Jedan mesec plava drugi crvena,kratka kosa,pa se nadogradi da bude do struka..Ili ste jedan od onih ljudi koji se od osnovne pa do kraja srednje ne menjaju po izgledu? Uvek ista frizura,nachin oblacenja..? Postoje ljudi koje vec u drugom-trecem srednje ne mozete prepoznati,npr u osnovnoj je imala gustu,smedju kosu,nalik na afro pa vidite slike iz srednje sa dugom ravnom plavom kosom, { ili obratno,plava kosa u osnovnoj afro frizura u srednjoj i hipi stil oblacenja } lice izmenjeno a ima onih koji ostaju isti...Jel volite takve radikalne promene,da eksperimentishete ili zazirete od toga? Jeste mozda vi bili jedna takva radikalna promena?
isto i za mushke.

Pitanje se moze proshiriti i na osobine. Fini u osnovnoj,i posle cujete kako je taj fini decko iz vasheg razreda postao glavni siledzija u srednjoj i sad obija trafike for a living ,a bio uzan decko pre,itd,you get the idea.

Nisam neko ko pravi drasticne promene u svom izgledu. Imam svoj stil od koga ne odustajem. Ne zato sto se mozda plasim kako bi mi nesto drugo stajalo, vec zato sto mi ovo odgovara. A sto se tice karakternih osobina tu sam se dosta promenila. U osnovnoj sam bila tiha, povucena, jedva da sam imala hrabrosti da nekome odgovorim na napad. Kad sam krenula u srednju sve se to iz korena promenilo. Pocela sam da se borim za sebe, jer sam shvatila da nemam nista od cutanja, dosta sam se osamostalila. Jedino sto mi se ne svidja, a nadam se da cu i to uskoro da promenim, je to sto sam i dalje pomalo povucena. Nisam neko ko sve dobija na galamu, ko voli da bude uvek u centru paznje.

e dje me nadje :mrgreen:
boju kose i frizuru menjam jako cesto
evo, za 2,3 meseca sam promenila 3 boje ( crveno, narandzasto i sada crno )
a sto se oblacenja tice, ne bih rekla
trudim se da furam svoj stil pa me mogu videti u raznim izdanjima ( od slatke male mamine devojcice do olinjale klosarke :whistling: )
a sto se ponasanja tice...xm....
u osnovnoj sam bila jako fina :manikir:
a sada u srednjoj - havarija :cool:
necu u detalje zbog onih sa slabim srcetom :mrgreen:

Nisam neko ko pravi drasticne promene u svom izgledu. Imam svoj stil od koga ne odustajem. Ne zato sto se mozda plasim kako bi mi nesto drugo stajalo, vec zato sto mi ovo odgovara. A sto se tice karakternih osobina tu sam se dosta promenila. U osnovnoj sam bila tiha, povucena, jedva da sam imala hrabrosti da nekome odgovorim na napad. Kad sam krenula u srednju sve se to iz korena promenilo. Pocela sam da se borim za sebe, jer sam shvatila da nemam nista od cutanja, dosta sam se osamostalila. Jedino sto mi se ne svidja, a nadam se da cu i to uskoro da promenim, je to sto sam i dalje pomalo povucena. Nisam neko ko sve dobija na galamu, ko voli da bude uvek u centru paznje.

jako gotivim takve likove
alergicna sam na cure koje const drekom pokusavaju da postignu nesto, a ni same ne kapiraju kakve su kokoske

jako gotivim takve likove
alergicna sam na cure koje const drekom pokusavaju da postignu nesto, a ni same ne kapiraju kakve su kokoske

Meni su takve osobe antipaticne. Ne kapiram zbog cega misle da mogu da postignu nesto vikom. OK je da povisis ton kad puknes, to se desava svima, ali da ti konstantno vices, urlas i mislis da time nesto postizes, e to mi nije jasno. Imam 2-3 drugarice koje to rade. I onda lupaju svakakve gluposti ne bi li ih neko primetio. A u stvari su obicne jadnice...:roll:

sto se tice fizickog izgleda, sad nemam nista odredjeno sto bih rekao da sam u nekom fazonu....kombinujem, nekad sam u rock nekad asdm u hip hop fazonu....ne volim npr uske farke ili trenerke sto je npr to bilo slucaj u osnovnoj skoli....jedino zajednicko sto je ostalo u obe ere je moja duga kosa...:D

Dobra tema XD

Ovako, shto se mene tiche, u osnovnoj sam bila mala razmazena klinka sa smedjom kosom prosharanu pokojim plavim pramenom, kosa mi je bila prirodno ravna. Nosila sam obichnu odjecu, ono shto se moze kupiti po buticima, klasika. Bila mi je bitna cijena i tako to XD

Upisala sam srednju, ofarbala se u tamno crveno i oshishala shishke,udebljala se kao krme X(
Pochela se furati na darkerski neki fazon, sve crno, kreon, ovo ono.

U drugom razredu, josh uvijek kao krmence, preshaltala sam se u neki hipi fazon, to me drzalo do pochetka 4. razreda, upoznala sam puno ljudi, postala otvorenija, komunikativnija.
Kosa je bila razna - od tamno crvene, crvene, drechavo crvene, narandzasta.Odjednom se jaaako progustila i postala kovrdzava. Povremeno sam je peglala i slichno.

Pochetak 3. razreda blajham kosu,hocu da budem plavusha. Smori me kad sam stigla do zeljene nijanse, do koje sam dolazila i ofarbam se u crveno, opet.
U isto vrijeme se izgladnjujem cijelo ljeto,ne jedeci bukvalno nishta, omrshavila 10 kg.
Kasnije se to jo-jo efektom vratilo, manje vishe.

4. razred, maturantkinja. Malo po malo me napushta moj hipi fazon, kupujem svakakvu odjecu, i neke potpetice ovo ono. Spremam se za maturu. Crvena kosa ostaje moj zashtitni znak. :)

Proshlo ljeto pochinjem totalno mijenjati look, nisam nosila starke nijednom tokom ljeta, shiroke tunike mijenjaju satenske haljinice i slichno.
Upisujem faks, pa kontam da me niko nece razumijeti na pravu ako budem klosharka. XD

Napokon odluchujem da se posvetim svom izgledu do daske, pa krajem godine idem na dijetu i mrshavim 11 kg. :) Sad si super izgledam, josh 3,4 kg cu mrshaviti i mogu reci da cu biti apsolutno zadovoljna sa sobom.

Psihicki sam zadovoljna, emotivno takodje, u predivnoj sam vezi.
Nosim shtikle od 10 cm, i slichno. XD

Eto, nemojte misliti da sam matora, imam 2,3 godine vishe od vas i stvarno su i mene jaaaako zakachile te "lude" godine.

Poslednja izmena:
Pa....meni kažu da ja svakog dana delujem kao druga osoba,
a što se fizičkog izgleda tiče često menjam dužinu kose, mada ne i boju.
Neko vreme sam nosila samo tamne boje, crnu najviše,
a onda sam opet počela da se oblačim u više boja. :)

Pa, izbacila sam sav shkart iz ishrane, znachi slatko, sokove, hljeb, i alkohol. :)
Sve je moguce, uz volju. Rachunam kalorije, jedem ~1500 kcal dnevno, a max 2000 kcal.
Najteze mi padaju vjezbe,ali moram i to :)

Pa, izbacila sam sav shkart iz ishrane, znachi slatko, sokove, hljeb, i alkohol. :)
Sve je moguce, uz volju. Rachunam kalorije, jedem ~1500 kcal dnevno, a max 2000 kcal.
Najteze mi padaju vjezbe,ali moram i to :)

Ja nikako slatkisa da se odreknem. Nije da imam neki veliki broj kilograma, ali 2-3 su visak...koji nikako da ode...vezbice radim ujutru kad ustanem.....pocecu i sa trcanjem sad kad je lepo vreme....:)

@dale
Šta da kažem, teško mi je i da mislim o tome. xD

A da, razmišljala sam već neko vreme da farbam kosu u crveno...ali nikako da to uradim,
bojim se da neću umeti da je održavam.

Ja se osisam na keca i pustim kosa da raste i promena dodje spontano.

Ranije sam nosio naocare. Kad sam bio sedmi bio sam isti Hari Poter, samo lepsa i visa varijanta.
U drugom razredu srednje malo sam se ugojio, jedno 20-ak kila, pa sam licio na bure.
U trecem i cetvrtom sam se malo popravio.

Posle toga sam smrsao jedno 20 kila i skroz se promenio. Pocele crte na licu da se definisu i sta ne.

Poslednja izmena:
Od osnovne se nosim u istom fazonu, starke, košulje, farmerice...
I nemam namjeru da mijenjam stajling, samo ponekad mijenjam kombijancije boja i dominantne boje, zavisno od godišnjeg doba i ličnog raspoloženja.

Back