- Poruka
- 92.162
Šta uradi od sebe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni izgleda kao serijski ubica.Sada izgleda prirodnije i bolje.
Ovde je skroz ok. Još da je kadar više dole da utvrdimo da je stvarno ona.
Izgleda malo cudno zbog nekih zahvata (vetovatno) i malo joj obrve faleMeni izgleda kao serijski ubica.
Pazi, mozda je ovo njen normalan izgled za te godine, ali nije za sve žene. Moja prijateljica ima 63 i bomba je. Bez šminke. Kada duplo i više mlađi balave za njom.Izgleda malo cudno zbog nekih zahvata (vetovatno) i malo joj obrve faleali svakako normalno za svoje godine.
Ili da stavi tonu sminke kao na fotki iz mladosti svoje?
Komentarisem poslednju postavljenu fotografiju ovde.
Svaka cast ako je tako.Pazi, mozda je ovo njen normalan izgled za te godine, ali nije za sve žene. Moja prijateljica ima 63 i bomba je. Bez šminke. Kada duplo i više mlađi balave za njom.
Tu sam i komentarisala.
Ma žena je avion. Ali u sportu ceo život. Koža kao u 20 godišnjakinje. Sada se u zadnjih par godina malo primeti po vratu i licu, ali je i dalje hot.Svaka cast ako je tako.
Prirodno je uvek najlepse.
Aha. Ma tu je prava Pam.Tu sam i komentarisala.
E ove slike su trebale biti na temi šta je smisao života, kad vidim ovo žalosno stanje u koje ćemo SVI jednog dana doći, čovek se zapita u čemu je uopšte poenta svega.
Koja nije imala potrebe da se zatrpava tonama sminke sto jeste cinila...Ona fotka desno iz uvodnog posta uopšte nije reprezentativna. Gledala sam je u skorije vreme u 1000 izdanja i po intervjuima, izgleda lepo. Nije napucana ali je prirodno lepa žena.
Oh, Tommy!
nisi znao da ima jos jedan sa onim drugim likomOh, Tommy!
Jeste li gledali privatni video, u moje vreme ta VHS kaseta bila nešto normalno ali i viralno
![]()
ZnalA, žensko sam, nick mi je nekako spontano pao na pamet, a inače nisam gledala taj druginisi znao da ima jos jedan sa onim drugim likom![]()
Uvijek je bila bljak. Evo onima koji misle da ce vjecno biti mladi