Transformacija Ovna

Antonina

Aktivan član
Poruka
1.357
Ajmo iskusniji astrolozi malo o transformaciji Znaka Ovna ( njihovih pripadnika ustvari)... Ajmo da cujemo one ko ji su Ovan , Znak , Podznak, da mu je I polje u Ovnu ili mozda stelijum. Sta ocekujete posle svega: Saturna koji opozitira znak , Plutona koji ga kvadrira, Urana koji ce tu biti oko 7 god., Jupitera koji je tu nesto prosao pa kao sad otkljucao Ovnovima. Sta ljudi koje se tice Znak Ovna, jer ga imaju naglasenog, ocekuju od tako jakih aspekata?

Evo pocecu ja: Ja sam podznak Ribe ( 11*) i Ovan mi je ceo u I polju sa stelijimom licnih planeta u tesnoj konjikciji tamo: idu Venera, Sunce pa Mars. Pre sad vec godinu me je opozirano Saturnov povratak ( Satur i Jupiter u Vagi koji opozitiraju tesno stelijum iz prve) – Ostro kod mene bas. :-)
U isto vreme je Ovnom tranzirano Jupiter, evo ga izlazi, Pluton kvadrira znak Ovna vec duze vreme sa prekidima ( ulazio je Pluton i ranije u Jarca pa se vratio, sad je definitivno dugo ). I napokon uran koji je nedavno usao i bice tu oko 7 godina!

Znaci 1.) Tranzitna opocija Saturna ( jednom u 29 god. )
2.) Kvadriranje Plutona ( jednom za zivota )
3.) Prolazak Jupitara kroz znak ( na svakih 12 god.)
4.) Tranzitni Uran kroz Ovna ( jednom za zivota, ponekom 2x)

Malo li je?! To su sve spori ,retki i zato teski aspekti! Jeste mi 30-ta i dosta sam uspavana po prirodi tako da ne mogu ni da zamislim sta bi me bas toliko promenilo. Pojma nemam. Al ocekujem svasta zaposlenje u struci napokon, lican rast i razvoj mog ega ( prosperitet ) zatim, osamostalivanje mog bica, fizickog i mentalnog... Otkljucavanje nekih za mene, do sad stalno zatvorenih vrata mogucnosti. Da! Ocekujem cesca i dalja putovanja. Mozda kraci zivot u inostranstvo. ( Cisto malo da vidim kakav je zivot u nekom drugom univerzumu. Posto je Srbija potpuno zasebni univerzum). Sve to kao nesto nosi i moja natalna karta sama po sebi. Samo je do sada skoro sve bilo onemoguceno – zakljucano. :roll:

Kakvi su vasa shvatanja, prognoze i ocekivanja od napada ovako sporih tranzita za svih strana nad Ovnom, sto se tice vasih shvatanja istog.

Ili pricajte o istim na mundanom nivou. Ajde i ja cu malo da prokomentarisem....
Pola smo od aspekata vec videli sta je strefilo zemlju izlazeceg Sunca u znaku Ovna - Japan. Zracenje a Uran jos nije ni usao bio u Ovna - ko bi to rekao. ( Dokaz da planete zrace energiju na sledeci znak kad su vec "pred vratima " sledeceg znaka!? Kvadriranje Plutona ( opasnosti po zivot) i ozracenost od Urana. Gle cuda Uran koji stoji na samom pragu znaka ( Gde je onda taj pocetak pocetka jednog Znaka?), dok je hvala Bogu tu jos bio Jupiter pa scenario puj, puj nije bas bio najgori koji se mogao desiti. Ili nas pola vlade ni ne informisu ( u sta sam ja uverena). Saturn koji ih opozitira podstice na moralnu i eticku odgovornost, budi strahove ( koji su izgleda morali biti podstaknuti stvarnim dogadjajem , da bi problem u glavama vlada bio stvarniji – ozbinije shvacen.) Sada se isti reaktori gase po drugoj zemlji Ovna – Nemackoj. Zasto? Zato sto se Nemci od II svetskog rata ( mozda i pre) jako i mnogo bakcu sa astrologijom i drugim srodnim ucenjima. I bas kad sam se pitala kako to da Nemackoj nije nista, ne prati joj nikakva opasanost, ni od cega. ( Mislila sam da ce oni imati neki bobmaski napad, oluju, kometu ili nesto ne nadano slicno ( uran iznenada, pluton – zivotna opasnost ). Kad oni, ti poznavaoci astrologije poceli da gase i zatvaraju njihove reaktore po zemlji – znaju da su i oni u opasnosti od Urana ( zracenja) .
I sad, ispade mutirani, masovno smrtonosan virus! Nisam bas sigurna u njegovu slucajnost, mislim da samo namestaju nekom posao sa tim uvozom povrca i/ il’ pokusavaju da prevare univerzum i odrade neku zamenu energija), da im se ne bi desila slicna ekonomska propast kao japanu. Stari i opasni su oni ezoteristi... Ko zna videcemo sta ce biti dalje. :manikir:

Sta vi mislite o ovim aspektima – jer nece se takvi ponoviti osim sledece godine jos za ko zna koje vreme. A da nezaboravimo reci da svi ovi aspekti uticu na sve kardinalne - ugaone kuce horoskopa i na Raka, i na Vagu i na Jarceve al ne u tolikoj meri bas, bas kao na Ovnove.

Poslednja izmena:
Kakvi su vasa shvatanja, prognoze i ocekivanja od napada ovako sporih tranzita za svih strana nad Ovnom, sto se tice vasih shvatanja istog.

Prognoze nema jer za desavanja u prvom polju treba gledati planetu suvladaoca u primarnim direkcijama da li pravi neki izazovan aspekt a da se potvrdi u natalu i solaru.U tvom slucaju to je Neptun.

Uran ti donosi drugacije poimanje sebe i teznju za menjanjem jednog dela svoje licnosti,prolazak Saturna kroz prvo sazrevanje,a to sto Pluton pravi kvadrat Ovnu je nebitno,narocito posto je polje umetnuto.

Hvala Karmel. Ali ja to sve znam. Radim astrologiju pet godina. Podizanjem ove teme uopste nisam htela analizu svog horoskopa, vec da otvorim, pokrenam diskusiju na temu situacije na nebu. Mundano ili licno iz kog je ugla kome intrigantnije, zanimljivije da posmatra aspekt( e) .

Mozda ja nisam bila jasna dovoljno, izvinjavam se, ali hajde daj svoj doprinos na mundanom nivou ( kako ce se kretati svest ljudi posto su te 3 spore planete usle u klinc na nebu. ) Sta ocekujes: otvaranje svesti ( ono svakako odvija, mozda se rapidno ubrza ), ubrzano sazrevanje populacije i sta ono moze izazvati, pokrenuti. Da li ocekujes jos ubrzaniji razvoj tehnologije ili mozda neki bitan izum covecantva? Ili na licno tvom ako imas "aktivan" znak Ovna . Kako hoces? To sam mislila da izazovem u ljudima - diskusiju. Naravno onih koji se bave vec astrologijom, poluprofesionalno, profesionalno... iz hobija ali malo ozbiljnije.

Sirenje i ekspanzija svesti se ne odvija,judi su na istoj tacki razvoja kao pre 100 godina.Jedino sto se promenilo je protok informacije,koja je danas dostupna a ranije nije bila.

Uran je malefik i svakom pokusaju uzdizanja covecanstva kroz napor (Ovan),donece pucanje.Gde je Uran tu pucamo,individualno ili kolektivno,svejedno.

Ono za Nemacku si lepo primetila,stim da je virus ne simbolika Urana vec Neptuna,Neptun truje,i to se nece zavrsiti sve dok ne izadje iz Vodolije,kako farmaceutski biznisi sa virusima i bakterijama,tako i trovanje preko vazduha.

Ovu vrstu astrologije ne radim ali da se primetiti da nisu dobre godine,da je covecanstvo spiritualno evoluiralo,imalo bi koristi Urana i Plutona pa cak i kad su u kvadratima,ovako ce samo biti steta,Fukusima je pocetak,sta ce biti kasnije,ne znam i ne zanima me,ja naglasak stavljam na individuu,globalno,covecanstvo je tako niskom nivou da je uvreda proucavati ga.

Pogledaj napredak globalne svesti danas - pozivaju se ljudi da ciste smece na ulicama,kao tako ce pomoci planeti.Takvih akcija je bilo i dok je bio u Ribama.

Da uran nije visus vec neptun ali ja sam stavila naglasak na stres ( strah i paniku ) koja se pusta u narod kad se " otkriju" oboleli i umrli od bolesti koja se siri a navodno joj se kao ne zna poreklo. I naravno da se radi namerno. Vrlo namerno.

A to za sirenje svesti ne i ne slazem bas u potpunosti sa tobom jer se saznanjem, informisanjem sirie ljudski vidici a samim tim siri i svest, dok se skrivanjem informacija, ili definformisanjem, ljudima "stavljaju" granicnici za vid, kakvi se stavljaju konjima sa jedne i druge srane ociju. Tako se zaglupljuvanjem skupljaju vidici ljudi, radi namernog suzavanjenja sirine svesti na minimum.

Upravo iz tog razloga su i skole i obrazobni sistemi u vlasti vlade a preko njih u vlasti vladajucih. Zato se kriju informacije o pravoj istoriji, misterioznim pojavama, istim takvim pronalascima. I tajna drustva su nekad imali tajne knjihe i biblioteke za citanje a narod drzali nepismenima jer im je stanje njigove (ne)svesti odgovaralo. i dalje im odgovara kad narod ne zna sve i bezuslovno im veruje.
Za sta je upravo mislim da se dosta menja poslednjih decenija. Sto prepisujem dejstvu Urana i sirenju svesti covecanstva o namerama elite.
U opasne smrtonosne viruse i vakcine spasa malo ko jos veruje i trci da se pelcuje. Sto se pre 50 god .nije moglo ni zamisliti da se ne veruje zvanicnoj nauci i lekarima. A 70-tih su zbog valeore vere svi stajali po celu noc u kilometarskim redovima za vakcinu.

Back