TRANSFERI

Mudra politika. Svake godine po jedno zvuchno ime i talentovani plejer.

Srecno sa Usher-om.

p/s
nece vam ni on pomoci

acmilan_logo.jpg

Zvanicno je potvrdjeno da je JDT prodat ali ne Benfici kako se mislilo vec Stutgartu.Ovo vodi ka samo dva moguca resenja
a) Gila sigurno dolazi
b)ostajemo sa 3 napadaca....sto je prilicno riskantno i verovatno nece tako ostati.
Sad jos samo da docekam ponedeljak. :shock:
@Vision: lepa ti je ta slichica :)

little mermaid ns:
Zvanicno je potvrdjeno da je JDT prodat ali ne Benfici kako se mislilo vec Stutgartu.Ovo vodi ka samo dva moguca resenja
a) Gila sigurno dolazi
b)ostajemo sa 3 napadaca....sto je prilicno riskantno i verovatno nece tako ostati.
Sad jos samo da docekam ponedeljak. :shock:
@Vision: lepa ti je ta slichica :)

Da ima pameti , dosao bi Gila ali i Vucinic i drago mi je sto je otisao JDT e da Bozinov ne bi takodje bio los kao 4 napadac!

Lore:
Nekako Vas ne vidim kako uzimate bilo šta ove godine! Možda samo kup ako vam damo!

A u kakvu to kristalnu kuglu gledas? :wink:

Inace....za nas dobre vesti,Gilardino je zvanicno igrac AC Milana od danas.Svi su vec objavili vest,ukljucujuci i zvanicni Milanov sajt. :D :D :D
Sto se Juvea tice,Viera vam je lepo pojacanje,moram da budem iskrena.Vas vezni red sada zaista izgleda veoma dobro.Ipak, nikada ne bih isla tako daleko da kazem sta ce ko osvojiti sledece sezone.Pamet u glavu :idea: :!: :wink:

little mermaid ns:
Lore:
Nekako Vas ne vidim kako uzimate bilo šta ove godine! Možda samo kup ako vam damo!

Inace....za nas dobre vesti,Gilardino je zvanicno igrac AC Milana od danas.Svi su vec objavili vest,ukljucujuci i zvanicni Milanov sajt. :D :D :D
Sto se Juvea tice,Viera vam je lepo pojacanje,moram da budem iskrena.Vas vezni red sada zaista izgleda veoma dobro.Ipak, nikada ne bih isla tako daleko da kazem sta ce ko osvojiti sledece sezone.Pamet u glavu :idea: :!: :wink:

He, ni mali vam neće pomoći! Sad će samo Bobo na klupi sedeti cele sezone! A ako misliš da je dovoljno imati Ševi i Malog za skudeto...razmisli! + imamo puno boljeg trenera!

Lore:
little mermaid ns:
Lore:

He, ni mali vam neće pomoći! Sad će samo Bobo na klupi sedeti cele sezone! A ako misliš da je dovoljno imati Ševi i Malog za skudeto...razmisli! + imamo puno boljeg trenera!

Obrati paznju pri citanju.Ja nisam rekla da nam je to dovoljno za Scudetto ili bilo sta drugo.Tema se zove transferi i to je ono o cemu se ovde govori.Sto je,primetices,ono sto sam ja rekla a to je da je Gila nas igrac zvanicno.Dakle, nisam se bavila predvidjanjem i gledanjem u pasulj za razliku od nekih :wink: i apsolutno ne znam kako ce izgledati sledeca sezona,kao sto ne znas ni ti.Samo znam da jedva cekam da pocne.U vezi sa trenerom,mislim da je pitanje veoma diskutabilno,pretprosle sezone dok je trenirao Romu,nadigrali smo vas...ove godine,Capello je nadigrao nas.To je fudbal.Ja ne shvatam kakav je to uopste argument spominjati trenera...plus ne mogu da se ogresim o Fabia zato sto me za njega i `njegov` Milan vezuju lepe uspomene. :twisted:
Cheers :wink:

little mermaid ns:
Lore:
little mermaid ns:
Lore:

Obrati paznju pri citanju.Ja nisam rekla da nam je to dovoljno za Scudetto ili bilo sta drugo.Tema se zove transferi i to je ono o cemu se ovde govori.Sto je,primetices,ono sto sam ja rekla a to je da je Gila nas igrac zvanicno.Dakle, nisam se bavila predvidjanjem i gledanjem u pasulj za razliku od nekih :wink: i apsolutno ne znam kako ce izgledati sledeca sezona,kao sto ne znas ni ti.Samo znam da jedva cekam da pocne.U vezi sa trenerom,mislim da je pitanje veoma diskutabilno,pretprosle sezone dok je trenirao Romu,nadigrali smo vas...ove godine,Capello je nadigrao nas.To je fudbal.Ja ne shvatam kakav je to uopste argument spominjati trenera...plus ne mogu da se ogresim o Fabia zato sto me za njega i `njegov` Milan vezuju lepe uspomene. :twisted:
Cheers :wink:

littele jw upravu u potpunosti, tema je transferi a ne nagadjanje ko ce sta uzeti, zadrzimo se na tome,kada doje vreme otvoricu i temu drugacije verzije!

Ja sam cula da je Ballack povezan sa Interom(mada njima ponajmanje treba jos jedan vezni igrac!..osim ako nece da prodaju nekog),i to naime sledeceg leta kad Ballacku istekne ugovor sa Bayernom i kada bude slobodan igrac.(izvor:channel4)Mada,to nema bas mnogo smisla jer bi Bayern tako novcano bio u gubitku :? ali bi Inter dobio savrsenog igraca.U svakom slucaju ko god da se docepa Ballacka,blago njemu.

Shawn Wright-Phillips je potpisao za Chelsea...mislim da će biti sjajno pojačanje za i ovako većma jaku postavi šampiona Engleske.

Ovo je citat sa eurosport.com-a vezano za Balaka:
Bayern Munich would be prepared to lose Germany captain Michael Ballack when his contract is up next year rather than pay the sort of huge salary on offer elsewhere in Europe. "We insist on sporting success being tied to financial prudence," Bayern's director of football Uli Hoeness said.

"The point may come when we have to say no."

Ballack is Bayern's most influential outfield player and took a key role in last season's double-winning exploits.

His current deal runs out at the end of the 2005-06 season, meaning he could leave at the end of the coming campaign on a free transfer, or before then for a cut-price fee.

There have been reports that Bayern would be prepared to offer the 28-year-old midfielder a salary of 10 million euros ($12.06 million) to avoid such a situation but Hoeness rejected that sort of deal outright.

"When people start talking about 10 million-plus I just don't understand the world any more," Hoeness said.

"Surely no-one believes Ballack earns more than four million or thereabouts? And we're supposed to be considering more than doubling that?"

Ballack was linked last year with a possible move to Spain, where the salaries paid by leading clubs Real Madrid and Barcelona dwarf the amounts available in Germany.

Clubs in England and Italy could also offer far more than Bayern Munich would be prepared to pay.

Da li ste culi sta se suska? Opet se govori o Sefovom odlasku u Celsi stim sto sada Berluskoni i Galiani vide interes u tome! Naime govori se o cifri od 104 000 000 i prem proracunima Galianija i Berluskonija Milan bi za te pare mogao da dovede Kasana i Ronalda i da mu ostane 50 000 000. O ovome suskaju nasi i strani novinari, ne znam nista pouzdano ima li neko tacne informacije...

A ono sto je tacno jeste da je posto se njegov klub preselio u ligu C , Marijan Markovic potpisao ugovor sa Juventusom, da je u Milanu ostao Inzagi a da se vrse pregovori na relaciji Lacio-Lazetic, Inter-Lazetic i Fenerbakce LazetiC

Ima li neko jos kakvih informacija ili zna nesto tacnije o svemu ovome od mene? A da Balak izgleda ostaje u Nemackoj!

Reprezentativac Srbije i Crne Gore i bivši fudbaler Partizana, Zvonimir Vukić, potpisao je u ponedeljak uveče ugovor sa engleskim premijerligašem Portsmutom.

Visina transfera nije poznata, a vlasnik Portsmuta Milan Mandarić saopštio je da su angažovanjem Vukića dobili igrača koji bi trebalo značajno da popravi igru tima na sredini terena i da poveća efikasnost.

Marko Pantelic,sada vec bivsi kapiten Crvene Zvezde potpisao je jednogodisnji ugovor sa BSC Herthom iz Berlina,sa mogucnoscu produzenja na jos godinu,dve..Zvezdi je placeno 2 000 000 eura,a Pantelic ce godisnje primati 1,2 miliona eura..

Back