Ne razbacuje niko milione nigde na svetu, pogotovo oni koji ih imaju. Ti Ilici su menadzerske bubamare i na tome ce i ostati. Pojeo vuk magarca. Bas kao sto ima i Kinez u CZ koji je u vreme virusa bio neophodan Cz kao 102 fudbaler... Peremo pare, sapun puca
Kad bi sad krenuli pojedinacno i unazad i napred sa poredjenjem gde je ko, dosli bi na isto/slicno. Da li je bolja Herta of Benfike, ili Napoli od Atletika, Cristal od Fulama... I ko kako gde igra... Imamo svi igrace u top ligama, ali retko ko je tako bitan kao sto je bio Vidic za Mancester, ili svojevremeno Matic. Gde su Leonardo i Tawamba? Isto gde je i Marko magija Marin. Zaradjuju za zivot. Nesto slicno sto je i Katai radio. Brat bratu, da je stvarno bio takva klasa, morao se bolje prodati u Evropi. Verujem da ce se nasedeti na klupi pored silne konkurencije igraca kojih se treba otarasiti, jer ce ova kriza dovesti do apsolutnog sloma ekonomije.
Pa ko kaze da je to razbacivanje... Svakog leta potpisu po 5-6 takvih klinaca i seljakaju ih po pozajmicama, kasnije raskidaju ugovore, itd.. Pa kao vas Pantic iz Celzija... A bas Celzi i taj Siti su najpopznatiji po tome.. Od svih tih igraca do prvog tima stigne mozda 1 do 5 posto... Mislim da je bas ovaj Zincenko takav, ili Anhelinjo koji je opet na kraju prodat... Ili u Celziju Viktor Mozes koji je stvarno jedno vreme igrao kod Kontea...
Ko zna mozda i taj Ilic nekad zaigra, mada realno su premale sanse... Po meni recept za stvaranje velikih igraca je da Zvezda i Partizan svake godine odaberu dva do cetri najtalentovanija klinca i da se maksimalno guraju... I tek posle 50-100 utakmica u prvom timu lepo prodas jednog za 8 miliona, drugog za 10, a treceg za 15.. Ali nikako u top klubove... Nego npr. u neku Nicu, Marsej, Sevilju, Fiorentinu, Lazio, itd... Za ove velike ni 15 milki nije nista a za ove dobre ali ne previse bogate to ipak jeste solidna para, i oni kad uloze u tog igraca moraju ga istrpeti... Pa kao Lazio koji je platio Sergeja 9 miliona i kasnije jos 9, samo je greska sto je taj novac uzeo Genk a ne Vojvodina... Mislim nasa greska.. Nasih klubova i naseg fudbala.. Ima i izuzetaka, Maksimovic u Hetafeu i Jovic u Ajntrahtu su se sami izborili..
Ali to su izuzeci..
Sta mislis da li bi Radonjic uopste dobio sansu u Marseju da je placen 2 miliona kao sto Terza sada hoce da proda Radulovica...
Radulovic treba da odigra u Zvezdi jos jednu godinu, pa i dve, i onda moze da ide za 12 milki kao i Radonjic...
Terzic ili je majmuncina koja to ne vidi ili sto je vise verovatno gleda da sto pre nesto ucari dok je tu, a i nesposobni su, lose poslovali i sad im gori..
Mada cak i u tom slucaju ja bi pre prodao i Degeneka ako treba nego Radulovica, ali to sam ja..
Sto se tice ovoga Zivkovic u Benfici ne igra, ne igra ni Saponjic u Atletiku, a Gruja i Nikola Maksimovic igraju standardno u svojim klubovima..
Kako bre nisu bitni.. Pa nije samo Matic, Sergej uz jos jednog,dva igraca vuce taj Lacio skoro do titule....
Tadic je sve i svja u Ajaxu, Kostic najbolji igrac Ajntrahta, itd.. Covece imamo mi igraca koji su nosioci u svojim klubovima..
Katai kad je odlazio iz Zvezde vec je imao 25 godina, znaci nije bas bio toliko mlad, drugo isticao mu je ugovor... I opet je otisao u La Ligu...
Tamo je upisao 30 utakmica, 4 gola, 3 asistencije... Al je i demonstrirao vrhunsku tehniku...
Posle je odabrao da ide u USA za parama i to je to... U Cikagu je bas dobro igrao, kod Pauna.. U LA Galaxy bio par meseci i eto ga sad nazad..
Meni je on mozda i igrac decenije u nasoj ligi, ako sad bude igrao kao kod Grofa bice sigurno..