- Poruka
- 389.960
Zašto je mi ne nadjemo..rec koja ce da zanemni transfer blama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li postoji srpska domaca rec za transfer blama ili cemo vecito koristiti tudjice
Nemamo reč, ali koristimo mudrost:Zašto je mi ne nadjemo..rec koja ce da zanemni transfer blama
Zašto je mi ne nadjemo..rec koja ce da zanemni transfer blama
šta znači "na njegov red"?da probam po srpski :
sramota me na njegov red
šta znači "na njegov red"?
A? Izgleda da sam postala zaboravna!to je po srpski
Mislim da je tema odlična, da ima smisao i da joj je mesto na "Psihologiji"... Volela bih da dugo traje, da ima veliki broj primera kojih treba da se stidimo...tj... cilj teme treba da bude da ne zaboravimo da se stidimo! Da zadržimo taj divan osećaj koji nas razdvaja od budaletina...susramljena sam shto sudelujem na temi bez smisla lol , shta radite sa ovim pdfom ozb
Mislim da je tema odlična, da ima smisao i da joj je mesto na "Psihologiji"... Volela bih da dugo traje, da ima veliki broj primera kojih treba da se stidimo...tj... cilj teme je da ne zaboravimo da se stidimo!
Ne bih rekla da ga ima zauvek...čovek je veoma kvarljiva roba, naročito u ovakvim toksičnim vremenima... zaboravili smo da imamo porodicu, zaboravili smo na pristojnost, zaboravili smo da vaspitavamo decu...i još mnogo amnezije pride...a sve to BEZ OSEĆAJA STIDA !soradze dushice, ko ima osecaj stida , ima ga zauvek
chitav pdf psihologija moze da predje na tinejdzere
da...izgleda da su dimenzije uzrok nepoklapanja naših shvatanja...chovek nije roba, a o tome moze opshirno , samo shto ja da palim svetla ugaslih lampica
ne znam za tebe, ali ja nisam zaboravila mnogo, pogotovo osnovne stvari
osecaj stida je urodjen, ne mozesh pobeci od njega, mozesh da nauchish da ga kontrolishesh ili ignorishesh, ali msm da ne prichamo u istim dimeznijama
i kakav narcizam i shizofrenija , plus ideja psihologije hej, ideja i njeno realizovanje
Ako si susramljena što lepo ne otpuziš na neku smislenu temu i tamo daviš?susramljena sam shto sudelujem na temi bez smisla lol , shta radite sa ovim pdfom ozb
Lepoto moja! Znaš li šta znači prsnuti u smeh? E - to! Hvala!Ako si susramljena što lepo ne otpuziš na neku smislenu temu i tamo daviš?![]()
Ako si susramljena što lepo ne otpuziš na neku smislenu temu i tamo daviš?![]()
hajde ne smaraj vise, ako ti se tema ne svidja zaobidji jene bih da transferujem blam boravka na ovoj