- Poruka
- 69.645
A da ti nije komsija malo zatucan kada se tako javlja ljudima u stranoj drzavi gde je to prihvaceno po svim merilima?Neznam za naše,znam samo što mi je ovaj čovjek rekao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da ti nije komsija malo zatucan kada se tako javlja ljudima u stranoj drzavi gde je to prihvaceno po svim merilima?Neznam za naše,znam samo što mi je ovaj čovjek rekao
Hodao je ulicom,oni su mu prišli.Bio je u posjeti porodici u Norveškoj.On nezna jezik kojim Norvežani govoreA da ti nije komsija malo zatucan kada se tako javlja ljudima u stranoj drzavi gde je to prihvaceno po svim merilima?
Prisli i sta? Poceli da ga stipkaju za dupe?Hodao je ulicom,oni su mu prišli.Bio je u posjeti porodici u Norveškoj.On nezna jezik kojim Norvežani govore
Valjda obučeni ko žene i pitali nesto na tom jeziku.On se okrenuo i na Bosanskom rekao je.em vam mater i otišao.Prisli i sta? Poceli da ga stipkaju za dupe?
Znaci neko mu je u Norveskoj prisao i rekao nesto na norveskom jeziku. I on, posto misli da su trans osobe sta vec, rekao ebo ti pas m bona.. E sad zamisli ovo. Ti ides ulicom i vidis imigranta i kazes mu:zdravo. A on, posto mu se nije dopalo sto nemas feredzu na glavi, krene da ti sve po spiskuValjda obučeni ko žene i pitali nesto na tom jeziku.On se okrenuo i na Bosanskom rekao je.em vam mater i otišao.
Pa nek kaže šta hoće,neće me pojesti ako nesto kazeZnaci neko mu je u Norveskoj prisao i rekao nesto na norveskom jeziku. I on, posto misli da su trans osobe sta vec, rekao ebo ti pas m bona.. E sad zamisli ovo. Ti ides ulicom i vidis imigranta i kazes mu:zdravo. A on, posto mu se nije dopalo sto nemas feredzu na glavi, krene da ti sve po spisku
..
Pa ti takvi prvo psuju pa onda nadju razlog da napadnu. Da sam ga ja video tako negde u stranoj zemlji da se tako ponasa, prijavio bih ga policiji, onda aport deport, pa nazad na sviju planinu i tamo na njivi neka psuje nepodobno obucene i seksualno orijentisane. Zbog takvih, kada pricam sa nekim strancem, prvo se obazrivo i sa distancom ponasaju.Pa nek kaže šta hoće,neće me pojesti ako nesto kaze
Pa nek kaže šta hoće,neće me pojesti ako nesto kaze
Nije razumio šta je ovaj rekaoPa ti takvi prvo psuju pa onda nadju razlog da napadnu. Da sam ga ja video tako negde u stranoj zemlji da se tako ponasa, prijavio bih ga policiji, onda aport deport, pa nazad na sviju planinu i tamo na njivi neka psuje nepodobno obucene i seksualno orijentisane. Zbog takvih, kada pricam sa nekim strancem, prvo se obazrivo i sa distancom ponasaju.
Razume se govor tela, razume se boja glasa, nego sta nego je razumeo. Oba su razumeli.Nije razumio šta je ovaj rekao
Neznam,to je bilo davnoRazume se govor tela, razume se boja glasa, nego sta nego je razumeo. Oba su razumeli.