Hvala bogu na tome. Ja nikad ne bih mogao da pitam desetogodišnje dete, zamisli da si promenio pol, da li bi se bunio protiv toga?Ni meni, ali se ne razumemo ti i ja .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala bogu na tome. Ja nikad ne bih mogao da pitam desetogodišnje dete, zamisli da si promenio pol, da li bi se bunio protiv toga?Ni meni, ali se ne razumemo ti i ja .
Super, bravo za tebeHvala bogu na tome. Ja nikad ne bih mogao da pitam desetogodišnje dete, zamisli da si promenio pol, da li bi se bunio protiv toga?
hej pazi ovu vest od pre nekoliko godina
https://forum.krstarica.com/threads/kako-eskivirati-sopstveni-zivot.744651/
@Miris Pokošene TraveKanadski učitelj koji je dospeo na međunarodne naslovne strane zbog nošenja ogromnih veštačkih grudi retko ih nosi van škole - što postavlja pitanje da li je vulgarni kostim samo gluma.
![]()
Dok su roditelji besni zbog toga što je transrodnoj učiteljici Kaila Lemieuk dozvoljeno da nosi protezu sa Z-cop pred učenicima, učiteljica opštetehičkog obrazovanja je primećena kako posle posla napušta kontroverznu fetišističku modu i izlazi u javnost obučena kao muškarac.
![]()
„On izuzetno retko nosi proteze za grudi“, rekao je stanovnik Lemijeovog stambenog kompleksa za The Post.
„Stavlja grudi kada podučava, povremeno kada ide u šetnju ili kada ga posete policajci.
Što?Ma neee..Pa on ima svoja prava..pretužno.
@Miris Pokošene Trave
Kakvo je tvoje mišljenje na ovu temu?