"Транс инвалиди"

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Значи поред трансполних или трансродних особа сада се појављују и "транс-инвалиди", "транс-годишњаци"... Не знам ни како то назвати на нашем језику.

Колико далеко иду "политичке слободе"? Колико далеко иду људи који себи секу руке да би били инвалиди, јер се осећају да су требали бити рођени такву?

Куда срља свет и хоће ли ускоро ово стичи и код нас?

Значи поред трансполних или трансродних особа сада се појављују и "транс-инвалиди", "транс-годишњаци"... Не знам ни како то назвати на нашем језику.

Колико далеко иду "политичке слободе"? Колико далеко иду људи који себи секу руке да би били инвалиди, јер се осећају да су требали бити рођени такву?

Samo nek se kasape!

zamalo , al ne brini, stopiran je taj svet 24. Februara 2022...............i pored ocajnickih napora nekih ovde na krsti da taj svet promovisu.

Не знам брате али ми је несхватљиво да човек себи откине руку јер сматра да је требао бити рођен као богаљ :/

Шта инвалиди да кажу на то? Је л ико њих ишта пита?
Da li znas koliko neko treba da bude lud da bi sam sebe obogaljio?

Не знам брате али ми је несхватљиво да човек себи откине руку јер сматра да је требао бити рођен као богаљ :/

A šta će oni trans-ne-invalidi koji su invalidi a hoće da budu osobe bez posebnih potreba ? Kako njima udovoljiti.Tu je već problematično

1698299291177.jpg

Kad bi sada širom sveta otvorili vrata "ludnica" i pustili te ljude napolje, bili bi šokirani kad bi videli ko je sve "normalan " sada. :think:

A oni takoreći za ništa , u odnosu na današnje devijacije, hospitalizovani.

Back