trandže...

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
nešto sam razmišljo da pitam da se izjasni ko je trandža ako ga/je ima ovde na ovom pedefetu, al pošto znam da nema šanse da se obznani, pito bi eto aj čisto koko da pitam nešto u vezi tranadža...
el se osećaš fino u svojoj koži, misim ne bi mjenjao pol, nemaš želju i to...?
baj d vej ako ima tranadža a žele da se obznane. to pitanje ostaje, pa neka se obznane...
hvala...

pa eto ja sam muško, al se nekako osećam ko žena, sav sam ženstven, imam višak ženskih hormona, pa sam razmišljo da se podvrgnem promeni pola, pošto sam siguran da bi se kao žensko bolje osećao i snašao...
eto...jel si to teo da čuješ...:I

pa dobro i to je bolje nego da te privlache trandze sexualno
go for it

Pa imas ih pre op, post op, imas ih kros dresere. Imas razne varijante. imas one koji vole samo da se oblace u odecu suprotnog pola, ali zadrzavaju heterosexualnost. Imas one koji se oblace i bisexualni su, ali ne bi radili operaciju vec uzivaju u tom stanju. Imas i one koji se prosto osecaju da su se rodili u kozi koja nije njihov pol u mentalnom smislu, pa onda urade operaciju. imas one koji urade operaciju ali zadrze polni organ iz vise razloga. Na primer post op transvestiti mogu imati kasnije problem da nikada ne dozive orgazam pa zato se neki odlucju da zadrze polni organ. Postoje moguce komplikacije, zavisi od finansija od lekara a i od okolnosti delom slucaja. Imas i rodjene tkz hermafroditi. Imas na pr i one zanimljive, zaboravio sam kako se zovu, sto vole da se oblace i glume suprotan pol ali su heteroseksualni a to oblacenje nema veze sa sexualnoscu....

nešto sam razmišljo da pitam da se izjasni ko je trandža ako ga/je ima ovde na ovom pedefetu, al pošto znam da nema šanse da se obznani, pito bi eto aj čisto koko da pitam nešto u vezi tranadža...
el se osećaš fino u svojoj koži, misim ne bi mjenjao pol, nemaš želju i to...?
baj d vej ako ima tranadža a žele da se obznane. to pitanje ostaje, pa neka se obznane...
hvala...

uglavnom spavam u pamucnim muskim majicama sto dugih sto kratkih rukava. ako me to cini trandzom onda jesam :hahaha:

Back