Snowy Winter '95.
Domaćin
- Poruka
- 4.284
Nisi morao da se najavljuješ, pa još govoriš u trećem licu... Vidimo mi da si stigao.E ljudi, doša ovaj! Al će se smijemo!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi morao da se najavljuješ, pa još govoriš u trećem licu... Vidimo mi da si stigao.E ljudi, doša ovaj! Al će se smijemo!![]()
Nisi morao da se najavljuješ, pa još govoriš u trećem licu... Vidimo mi da si stigao.![]()
Ну даваи бумагу, как твоја фамилија, нада стрељат...Koja bi sad pljuvačina bila da je ista upotrebljena u Rusiji, auh... Makar i na najgorem kriminalcu.
Standardni glupi fazoni i pokušaj da od glupog Stojka, ispadneš pametan... Ali, ne ide to tako.Hahaha dobar si matere mi tvoje, daj još neki bosansko tupavi fazon hahahaha
Bolje se praviti duhovit i nabosti nešto, nego izigravati pamet i ne uraditi ništa...Standardni glupi fazoni i pokušaj da od glupog Stojka, ispadneš pametan... Ali, ne ide to tako.![]()
Tetka stavila venac luka na vrata ne ulazim do sledećeШта је, сисо?
Не смИЈЕш у кафану?
Ије, ије, ИЈЕ, јееее...
ИЈЕЕЕЕКАВИЦА....
Буууу!!! Босна!!!
Zato se trudi da je ne izigravaš, jer ti stvarni ne ide.Bolje se praviti duhovit i nabosti nešto, nego izigravati pamet i ne uraditi ništa...
Promeniš nick al ti stil isti...Zato se trudi da je ne izigravaš, jer ti stvarni ne ide.![]()
Na žalost tvoje mašte, nisam menjao nick, niti pre ovoga imao nalog na forumu krstarice.Promeniš nick al ti stil isti...
Na žalost tvoje mašte, nisam menjao nick, niti pre ovoga imao nalog na forumu krstarice.
Kao i kod većine spamera i trolova, kod tebe se sve svodi na to da se nakačiš na nekog i pokušavaš da isprovociraš, takođe i da izmaštavaš, domaštavaš, lažeš...