Trampova rođendanska parada...Trampova Show shtafeta...

1000004707.jpg

Pazite, aj se zapitamo zašto je baš sada uparađena ta parada? I zašto je izgledala tako kako jeste?
Mislite da niko ne bi mogo da uradi to kako treba? Naročito sad kad je meričkoj vojski prepotrebno dokazivanje, makar i na paradi.
Moje pretpostavke su sledeće:
1.Tramp je pion Rusije/Kine, kogagod ko je suprotstavljen Meriki, pa onda želi da pokaže kako je njihova vojska nesposobna i da jedan najprostiji marševi korak izvede kako treba.
2. Tramp ima toliki uticaj na vojsku da je naredio da se izvede ova "smehotresna olimpijada" jer želi da Ameri izgledaju neuki i smotani.
Ovo pod 1 je jasno, ako je Tramp takav, onda jasno želi da potkopa ugeld Merike u svetu. To bi bilo lako izvesti, dovedeš najgore rangirane u svakom segmentu i završiš poso.
Ovo pod broj 2 je mnogo kompleksnija tema. Jasno je da merička vojska ima resurse i znanje, da, ako ništa drugo, pošalje najbolje obučene jedinice na paradu. Dobro, možda ga neko iz same vojjske minira. A možda on želi da pokaže, kao, eto, mi, glupi Ameri, nesposobni i da jednu vojnu paradu napravimo, pa gde mi da izigravamo svetskog policajca.
Ja verujem u drugu pretpostavku, jer mislim da Tramp navlači Izrael da se sukobi s Iranom, u fazonu, ajte vi ratujte, a mi ćemo zapjevat da vas bodrimo (jer nemamo dobru vojsku). Nekako imam utisak da on, u stvari, želi uništenje Izraela, al da bude Merika čistih ruku oko toga.
Ajd pa me razuverite.

Back